Metoda banală care te ajută să adormi într-un minut. Ce este exercițiul denumit 4-7-8

Cu toții știm cât de important este somnul, atunci când vine vorba despre starea noastră de sănătate. Poate că o noapte sau două de somn ceva mai prost pot fi trecute cu vederea, dar atunci când trece o perioadă lungă de timp, fără ca noi să atingem numărul recomandat de ore de somn, vom resimți din plin efectele oboselii acumulate. Ei bine, dacă aveți probleme cu somnul, Click! are vești bune! Există un exercițiu banal care te ajută să adormi imediat!

Problemele cu somnul pot avea efecte devastatoare
Problemele cu somnul pot avea efecte devastatoare

Probabil că nu mai este un secret pentru niciunul dintre noi că somnul are un rol crucial în starea noastră generală de sănătate. Desigur, poate că am putea trece cu vederea o noapte, sau două, de somn ceva mai prost, însă vom observa imediat efectele negative atunci când această perioadă se extinde. Iar cu cât problema persistă, cu atât extenuarea se va acumula din ce în ce mai mult, iar problemele de care ne vom lovi vor fi mai serioase.

Din fericire, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, există o metodă perfectă care ne poate ajuta să adormim mai rapid! Pentru că, după cum cu siguranță deja am observat, unele persoane pot adormi imediat ce pun capul pe pernă, în timp ce alții dintre noi petrecem chiar și o oră în pat, încercând să adormim! Ei bine, exercițiul 4-7-8 ar trebui să remedieze această problemă!

Ce este exercițiul denumit 4-7-8

Această metodă banală are doar 7 pași simpli! Primul lucru care trebuie făcut este să ne întindem în pat, cu umerii, brațele, șoldurile și picioarele aliniate și relaxate. Apoi, poziționați vârful limbii pe cerul gurii, în spatele dinților din față. Expirați cât mai adânc, apoi inspirați, numărând până la 4.

Apoi, trebuie să vă țineți respirația până când numărați până la 7. După aceea, expirați încet, pe gură, numărând până la 8. Dacă repetați acest exercițiu de 3 ori, ar trebui să adormiți rapid, conform experților de la Harvard, unde a apărut această tehnică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net