Vrei să dormi într-o «sticlă de vin»? Acum ai ocazia! Iată cât costă o noapte

Hai noroc! Această sticlă de vin nu este însă destinată pentru băut, ci pentru…dormit! Puteți sta în hotelul Kabir BnB, din statul Rajasthan, India, cu 40 de dolari pe noapte. Interiorul este kitsch, așa cum îl descriu turiștii, dar tocmai acesta este tot farmecul.

Kabir BnB este un hotel din India (Foto: booking.com)
Kabir BnB este un hotel din India (Foto: booking.com)

Citește și: Casa unde a copilărit Arsenie Boca, la vânzare pentru suma de 3 milioane de euro

Atre trei dormitoare, fiecare cu tematica sa

Supranumită „cea mai mare sticlă de vin din lume”, Kabir BnB are o lungime de 9 metri și este amplasată pe partea stângă a hotelului propriu-zis, la etajul al doilea. Exteriorul este vopsit în roșu, iar în interior se găsesc trei dormitoare ce pot fi închiriate de cupluri, un acvariu și o sală de mese.

Vezi și: Poftiți în casa lui Bilbo Baggins! Iată cât costă o noapte, în satul din «Hobbitul»

Foto: booking.com/Airbnb/Facebook

Prima cameră are pereți roșii, arcuiți, pentru a se potrivi cu fațada, în timp ce al doilea dormitor este echipat cu un perete cu sticle de bere luminoase. A treia cameră este ideală „pentru oaspeții mai aventuroși”, fiind vopsită complet galbenă și echipată cu o baie cu pereți transparenți din sticlă.

Află și: Vin al cărui preţ pleacă de la 13.500 de euro sticla

Poprietarul spune că este o locație romatincă

De asemenea, cei care vin cu toată familia la motel mai au la dispoziție două camere mari, cu extra paturi, cu terasă și două sufragerii, în partea „normală a hotelului”. Proiectat sub forma unei sticle de vin roșu, exteriorul este acoperit de un șir de luminițe colorate, care se aprind după lăsarea întunericului, schimbându-și culoarea la câteva ore.

Situat la 8,5 km de orașul Chittorgarh, Kabir BnB oferă, de asemenea, o grădină și o terasă pentru relaxare. Uriașa sticlă de vin are două etaje. Tarum, proprietarul hotelului, este arhitect și susține că aceasta este cea mai romantică locație din țară. Kabirbnb are recenzii bune pe toate site-urile de închirieri, iar oaspeții par extrem de încântați să doarmă în interiorul unei carafe.

Te-ar putea interesa și: Cazarea în cortul ăsta e mai scumpă decât la hotel. Iată ce preț absurd cere gazda

Turiștii sunt încântați de idee

Motelul a fost deschis în 2019, iar de atunci a întâmpinat turiști din toată lumea. Ambianța și decorul colorat fac din orice ședere o adevărată aventură.

Este un loc fabulos, care trebuie vizitat cel puțin o dată în viață. Creativitatea și ospitalitatea sunt  fără cusur. Atmosfera este minunată. Se vede câtă muncă și dedicație a intrat în crearea fiecărui colțișor al hotelului.

Camerele sunt unice, fiecare cu tematica sa. Proprietarul a depus eforturi remarcabile în ridicarea acestui hotel. Aș spune că este o capodoperă! Dacă vă aflați în împrejurimile orașului Chittorgarh, nu trebuie să ratați Kabir BnB”, a declarat un turist mulțumit.

Află mai multe despre:  De necrezut! Ce a pățit un celebru milionar român într-un hotel de lux. „Nu e posibil așa ceva”

Între timp, în Baja California din Mexic, un alt decantor uriaș se prezintă drept „visul unui iubitor de vinuri prinde viață!”, relatează New York Post. Cazarea la „Botella de vino GIGANTE” (sticlă uriașă de vin n.r) costă 114 dolari pe noapte și poate găzdui până la doi oaspeți simultan. Există o „cameră de zi pitorească”, o baie completă la parter și, dacă urci pe scara din spirală care duce la etaj, poti dormi într-un pat uriaș, anunță Airbnb.

Forma are o semnificație importantă aici. „90% din vinul produs în Mexic provine din valea noastră”, spune proprietarul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net