Cine sunt românii care vor primi 250 de lei de la guvern, în luna august? Anunțul făcut de Premierul Marcel Ciolacu

Vești bune pentru milioane de români! Premierul Marcel Ciolacu a anunțat chiar în cursul zilei de joi, 18 iulie, că în luna august va fi oferit ajutorul de 250 de lei, pe care românii îl pot folosi pentru alimente și mese calde.

Marcel Ciolacu a vorbit despre ajutorul de 250 de lei
Marcel Ciolacu a vorbit despre ajutorul de 250 de lei

Undeva peste 2 milioane de români urmează să beneficieze de acest ajutor în valoare de 250 de lei, iar potrivit Premierului Marcel Ciolacu, jumătate dintre aceștia ar fi pensionari cu venituri mai mici de 2.000 de lei, sau persoane care suferă de dizabilități.

Suma de aproximativ 650 de lei a fost alocată bugetului Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, pentru a putea susține această măsură.

„Acordăm o nouă tranșă de 250 de lei, pentru produse alimentare și mese calde. Peste 2 milioane și jumătate de persoane, adică pensionarii cu venituri mai mici de 2.000 de lei lunar și persoanele cu dizabilități, vor încasa bani în august.

Bugetul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene primește în plus aproape 650 de milioane de lei pentru a susține această măsură”, a anunțat Premierul Marcel Ciolacu, potrivit Antena 3 CNN.

Peste 2 milioane de români vor beneficia de acest ajutor

Pe lângă acest ajutor de 250 de lei de care urmează să beneficieze milioane de români, Premierul Marcel Ciolacu a mai anunțat și faptul că se vor suplimenta sumele dedicate sprijinirii producătorilor agricoli.

Mai precis, autoritățile din țara noastră vor subvenționa acciza pentru motorină folosită în agricultură, pentru a putea susține investițiile făcute în creșterea porcilor, cât și în sectorul agricol.

Astfel, Premierul Marcel Ciolacu a explicat că se alocă suma de 270 de milioane în credite de angajament, cât și peste 570 de milioane de lei în credite bugetare, către Ministerul Agriculturii.

„Suplimentăm sumele pentru sprijinirea producătorilor agricoli prin subvenţionarea accizei pentru motorina utilizată în agricultură şi prin susţinerea investiţiilor în creşterea porcilor şi în sectorul avicol.

Alocăm Ministerului Agriculturii 270 de milioane în credite de angajament şi peste 570 de milioane de lei în credite bugetare”, a explicat Premierul României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net