Polițist găsit mort în Parcul Copou din Iași. S-a sinucis cu arma șefului său

Un polițist a fost descoperit mort, azi dimineață, în parcul Copou din centrul Iașiului, împușcat în cap. Primele indicii arată că s-ar fi sinucis din dragoste

Polițistul găsit mort în Iași era din Botoșani  FOTO. ziaruldeiasi.ro
Polițistul găsit mort în Iași era din Botoșani FOTO. ziaruldeiasi.ro

Andrei Axinte (25 de ani) era intrase în Poliție recent, mai exact în ianuarie 2022. Fusese angajat din sursă externă, la secția rurală de poliție Leorda din județul Botoșani, având funcția de ajutor șef de post. Testarea psihologică o trecuse și trebuia să înceapă instructajul.

Numai că, azi dimineață, tânărul a fost găsit mort în centrul Iașiului. Se pare că era în timpul programului de muncă. A venit în Iași cu mașina de serviciu, pe care a lăsat-o pe o stradă din apropierea parcului în care și-a luat viața. Interesant este că el nu avea permis de port armă deocamdată. Cel mai probabil, pistolul cu care s-a împușcat și care a fost găsit lângă el aparține șefului său de la secția din Leorda. Acum, acesta din urmă ar putea fi cercetat pentru neglijență în serviciu. 

Polițistul s-a împușcat în cap  FOTO: ziaruldeiasi.ro
Polițistul s-a împușcat în cap FOTO: ziaruldeiasi.ro

Polițistul s-a împușcat în cap cu arma șefului său  

Luni dimineață, în jurul orei 6.00, o femeie a sunat la 112 și a anunțat că în Partcul Copou se află un bărbat împușcat, cu o armă lângă el. „În data de 14 martie, în jurul orelor 6.00, o persoană de sex feminin a sesizat prin apel la numărul unic de urgenţă 112 faptul că în parcul Copou a descoperit trupul unui tânăr, lângă care se afla o armă. În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că persoana decedată în vârstă de 25 de ani era agent de poliţie la IPJ Botoşani. Acesta prezenta o urmă de împuşcare în zona parietal – occipital dreapta, în apropierea mâinii drepte identificându-se un pistol tip Beretta. În cauză continua cercetările pentru stabilirea împrejurărilor concrete în care s-a produs decesul victimei”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

S-au sinucis cu arma din dotare

Pe 19 ianuarie 2022, Adela Loredana, o polițistă de 25 de ani s-a împușcat cu arma din dotare, în gara din Strehaia, unde abia intrase în tură. Pe 31 decembrie, o altă poliţistă, Sabina Alexandra, în vârstă de 28 de ani, a fost găsită împușcată în cap, în apartamentul ei din Brașov. Pe 25 decembrie 2022, un polițist din Dărmănești, județul Bacău, s-a sinucis tot arma din dotare. Acestea sunt doar ultimele trei exemple dintr-un șir de 40 de sinucideri în rândurile polițiștilor, în ultimii zece ani.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
Screenshot 2022 11 29 at 14 50 45 png
Tiktok webp
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png