Un celebru chef bucătar din România, prins băut la volanul mașinii pe care o conducea. A pregătit masa pentru multe personaje celebre, printre care Papa Francisc și Simona Halep

Este unul dintre cei mai cunoscuți chefi din țara noastră, pe care poate că îl vom recunoaște de la emisiuni precum MasterChef România, cât și Chefi la Cuțite. Le Torriellec Samuel Michael, un bucătar-șef francez stabilit în România, ar fi fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Faimosul bucătar ar fi fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice
Faimosul bucătar ar fi fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice

În această seară, în cursul orei 20:00, polițiștii din Capitală l-ar fi oprit pe bucătarul-șef Le Torriellec Samuel Michael, în timp ce se afla la volanul unei mașini Audi, în ciuda faptului că se afla sub influența băuturilor alcoolice. Incidentul ar fi avut pe Bulevardul Aviatorilor, iar faimosul bucătar a fost testat cu aparatul alcooltest de către agenții de la Brigada Rutieră.

În urma testării ar fi rezultat o alcoolemie de 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai departe, bucătarul francez ar fi fost condus la INML, pentru a i se recolta probe biologice. Autoritățile deja au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului în vârstă de 50 de ani.

Faimosul bucătar ar fi fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice

Le Torriellec Samuel Michael a studiat arta culinară în Franța, unde între anii 1990 și 1992 a mers la Liceul Hotelier Marland, din Granville. Acolo, viitorul bucătar a reușit să își obțină certificatul în bucătăria profesională. De asemenea, între 1992 și 1993 a reușit să obțină și mențiunea de catering, la Liceul Hotelier François Rabelais.

În trecut, Michael a lucrat la restaurante care au avut trei, respectiv o singură stea Michelin.

A apărut pe micile ecrane din țara noastră

Românii îl vor recunoaște pe faimosul bucătar de la emisiuni precum MasterChef România, unde a apărut ca guest star în primul sezon. De asemenea, el a mai apărut și la Chefi la Cuțite, unde a fost tot guest star.

În timpul copilăriei, Michael a călătorit mult alături de tatăl lui, iar cu ocazia unei vizite în România, s-a îndrăgostit de această țară. Astfel, după ce a venit în țara noastră doar pentru câteva zile, a decis să rămână permanent.

De-a lungul anilor, el a gătit pentru nume sonore de pe glob, cum ar fi Papa Francisc, Myke Tyson, cât și Simona Halep.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net