Pericolul nebănuit din alimente! Poate provoca boli grave și creșteri în greutate

Atunci când decidem să fim ceva mai atenți la dieta noastră, pentru a scăpa de kilogramele în plus, vom vedea multă lume vorbind despre pericolul grăsimii animale. Aceasta este considerată vinovatul „de serviciu” pentru creșterea în greutate, însă, este posibil ca dieta voastră să nu aibă mare efect, dacă nu sunteți atent la acest ingredient banal! Este vorba despre zahărul adăugat, ce poate fi chiar mai problematic pentru dieta voastră decât grăsimile!

Zahărul adăugat în alimente este extrem de periculos
Zahărul adăugat în alimente este extrem de periculos

Cum în zilele noastre este din ce în ce mai ușor să accesăm informații utile, despre diferite diete și efectul lor asupra sănătății, cât și datorită faptului că este mai ușor ca oricând să cumpărăm fructe și alte alimente sănătoase, tot mai mulți oameni au devenit ceva mai atenți la ce consumă. Ei bine, atunci când ne decidem că a venit vremea să dăm jos acele kilograme în plus și să avem mai multă grijă de sănătatea noastră, un lucru pe care îl vom afla rapid este că trebuie să avem mare grijă la grăsimile animale pe care le consumăm.

Aceasta este considerată un factor destul de important în creșterea în greutate, însă, pe lângă grăsimea naturală, mai există un alt ingredient periculos, pe care cei mai mulți dintre noi îl ignoră, când îl văd scris pe ambalajele produselor. Este vorba despre zahărul adăugat, care ne poate îngrășa, chiar dacă noi avem impresia că am cumpărat un produs sănătos și dietetic!

Zahărul adăugat, pericolul nebănuit din alimentele noastre

Potrivit celor de la sanovita.ro, pericolul zahărului adăugat vine din faptul că acesta nu conține decât calorii. Față de zahărul natural din diverse alimente, care are alături și alți nutrienți, pe care organismul îi absoarbe treptat, cel dăugat intră în circulația corpului nostru extrem de repede. Acest lucru face organismul nostru să producă prea multă insulină, ce va scădea nivelul glicemiei din corp.

În timp, acest lucru ne va face să simțim nevoia de tot mai mult zahăr, ce va conduce, evident, spre creșterea în greutate, cât și, în cele din urmă, la diabet. Nu este exclus să dobândim și boli cardiovasculare, ori ca dantura noastră să se degradeze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
Ferma de gaini FOTO Shutterstock jpg
lacul care are forma hărții romaniei jpeg
bacnota pe trotuar jpg
plaja mamaia foto Facebook Caelia Beach Mamaia jpg
1 copii scoala gradina legume jpeg
3 argumente care te vor convinge că achiziționarea unei mașini nu este necesară dacă locuiești în București jpeg
imperiul roman jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net