Trei alimente banale pot îngreuna slăbirea! „Pur și simplu nu au cele mai bune ingrediente în ele”

Cu toții știm cât de importantă este o dietă sănătoasă, mai ales atunci când încercăm să scăpăm de kilogramele în plus. Ei bine, există unele alimente, aparent inofensive, care ne pot face să slăbim mult mai greu! O antrenoare pentru persoane care vor să slăbească ne explică la ce trebuie să avem grijă atunci când încercăm să ajungem la greutatea ideală.

Jenna Rizzo este o antrenoare din Georgia / foto: TikTok
Jenna Rizzo este o antrenoare din Georgia / foto: TikTok

Jenna Rizzo, o antrenoare din Georgia, a vorbit pe TikTok despre alimentele la care trebuie să avem grijă, atunci când încercăm să slăbim. Iar primul lucru menționat de aceasta sunt smoothie-urile, la care poate că mulți dintre noi ne-am gândi că sunt o alegere sănătoasă!

„Acestea sunt încărcate cu o grămadă de zaharuri adăugate, iar fructele și legumele pe care le folosesc sunt adesea doar o pulbere, așa că nici măcar nu mănânci alimente reale”, explică Jenna Rizzo, potrivit adevarul.ro. De asemenea, ea ne sfătuiește că cel mai bine este să pregătim astfel de produse acasă. „Veţi folosi alimente adevărate și nu veţi adăuga o cană de zahăr la ele”, a spus ea,

Alimentele care ne pot îngreuna slăbirea

De asemenea, alimentele ultraprocesate, cum ar fi mesele congelate, pot avea efecte devastatoare pentru sănătatea noastră. De la boli de inimă, la risc de deces prematur, depresie, obezitate, sau chiar și cancer colorectal, aceste alimente vin cu o mulțime de riscuri. Iar unul dintre acestea este și faptul că vom slăbi mai greu.

„Aceste alimente sunt foarte calorice, prin ingredientele combinate pe care le conţin, ceea ce înseamnă că primești doar o cantitate mică de mâncare pentru o mulțime de... calorii. Iar aceste alimente, de obicei, pur și simplu nu au cele mai bune ingrediente în ele”, mai explică Rizzo.

Nici cocktailurile nu sunt o variantă mai bună, potrivit antrenoarei. „Trebuie să vă gândiți la sucurile, la siropurile care sunt adăugate în aceste cocktailuri, care vor crește foarte mult cantitatea de calorii. Așa că poți bea cu ușurință sute sau chiar mii de calorii într-o singură seară”, a explicat aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
viitura sat slatioara 2 1024x576 jpg
sex jpg
zarug lorelai asia expresz jpeg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock
f86f6691 60b5 4a3c a365 aa8e678c0156 (1) jpeg
NZ9TprqoX8S 3L jpg
image png
Mirosuri neplacute Asa poti avea o casa parfumata si primitoare  Sursa foto shutterstock 1892880535 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net