Carmen Brumă: „Sportul, însă, nu e esențial în ecuația slăbirii! Clacam și mă refugiam în frigider"

#Exclusiv Click!

Carmen Brumă arată incredibil la 44 de ani! Vedeta are un trup de sirenă, tras prin inel, și are o energie debordantă! Secretul ei este unul singur: sportul, pe care-l practică zilnic, chiar la prima oră a dimineții, pe post de cafea!

Carmen Brumă a devenit deja expertă atunci când vine vorba de diete și, mai ales, de abordarea unui regim de viață sănătos. Vedeta a reuşit să slăbească nu mai puțin de 37 de kilograme în tinerețe şi, de atunci, reușește cu brio să-și păstreze trupul într-o condiție fizică de invidiat cu ajutorul sportului.

Carmen Brumă este și tehnician nutriționist, antrenoare de fitness și de aerobic, iar activitatea fizică este nelipsită din viața sa zilnic, practicată cu precădere la prima oră a dimineții.

Carmen Brumă: „Dimineața în loc de cafea, eu trec la sport!”

Prefer să mă trezesc la 5 dimineața și fac 15-20-30 de minute maxim de sport, atât cât pot, ca să am energie pe tot parcursul zilei. Acesta este unul dintre motivele, de fapt, pentru care eu fac sport. Mă interesează să-mi mențin și forma fizică, dar mă intersează mai mult că îmi dă energie. Unii beau cafeaua la prima oră sau energizante, pe mine sportul mă pune pe direcție și îmi da adrenalina aceea de care am nevoie la început de zi.

Am o mini sală de sport acasă, cu minimum de echipament. Eu sunt de părere că poți să faci sport fără nici un fel de echipament, doar cu propria greutate. Vorbim aici despre menținere și nu despre performanță.”, a spus Carmen, pentru Click!.

Carmen Brumă: „Sportul, însă, nu e esențial în ecuația slăbirii! Clacam și mă refugiam în frigider!"

„În urma experienței mele de mulți ani și a peste 37 de kilograme slăbite, pot însă să spun că sportul nu e esențial în ecuația slăbirii!

Eu la început făceam și sport, țineam și dietă și mă epuizam foarte tare. Clacam și mă refugiam în frigider, puneam kilogramele la loc. Mă jucam cu îngrășat-slăbit.

Restricția calorică, alimentația, te ajută să slăbești. Poți să slăbești fără să faci nici un fel de sport. Nu este despre ce să mâncam, este despre ce să nu mâncăm.”, ne-a dezvăluit vedeta.

Și-a pus până și copilul la dietă?! De cine ascultă prichindelul?

Carmen Brumă are un băiețel de 8 ani, Vlăduț, cu prezentatorul tv Mircea Badea. Frumoasa brunetă este foarte protectoare cu fiul ei și este atentă și cu alimentația băiețelului.

El nu e mâncăcios, e destul de echilibrat. Nu i-am impus multă restriie, negociem, îl întreb ce vrea să mânânce, și apoi îi spun cam ce se poate. Am ajuns la un consens, el își dorește zilnic desert.

Bine, dar nu-l mânânci în loc de masă și, obligatoriu, la masă o legumă, după care un fruct și abia apoi desert. Așa va fi sătul și nu va mai lua decât doua guri de dulce. E un copil ascutator, ascultă de amândoi”, ne-a mai spus vedeta.

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cei doi au o relație de mai bine de 21 de ani și au un copil împreună. Carmen a debutat în televiziune la postul TV Antena 1, în calitate de asistentă, la emisiunea „Tele Euro Bingo Show”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
S-a făcut cea mai mare investiție de până acum la Imperiul Leilor!
banner Tibi gDobrica
banner denise rifai dan bittman png
banner Bella Santiago png
Adela Popescu și Radu Vâlcan se iubesc ca în prima zi
 Alex Gavrilescu, arhitectul de la „Visuri la cheie” a intrat în echipa lui Smiley, la „Vocea României
image
actualitate.net