Pro TV a făcut anunțul. Când începe sezonul de tv al serialului „Groapa”

Ultima actualizare:

Serialul „Groapa” se întoarce pe micile ecrane în această vară! Deja a fost anunțată data la care va începe sezonul 2, cât și unde vor putea viziona românii serialul lor favorit.

Fanii serialului „Groapa” tocmai au primit o veste mult așteptată, din partea PRO TV: data la care va începe sezonul doi al producției lor favorite! Iar deja ne mai desparte mai puțin de o lună până când românii vor putea urmări din nou povestea de viață a lui Sașa Vlahu, care a reușit să captiveze atenția a milioane de români. Mai mult decât atât, sezonul următor va putea fi vizionat atât pe PRO TV, cât și pe VOYO!

„Groapa” urmează să revină pe micile ecrane începând cu luna următoare, de pe data de 27 iunie! Iar fanii serialului mai trebuie să știe că episoadele vor putea fi vizionate și pe VOYO, așa că românilor le va fi foarte ușor să urmărească în continuare poveștile pline de acțiunie ale lui Sandu, Zina, Sașa, Alma, Vali, Manuela, cât și a tuturor celorlalte personaje din serial.

Sezonul doi începe pe 27 iunie

Cei care au ratat primul sezon, sau își doresc să își reîmprospăteze memoria înainte de 27 iunie trebuie să știe că pot viziona oricând primele 13 episoade din primul sezon al „Groapa”, pe VOYO. Serialul a debutat pe data de 16 septembrie 2023, fiind mutat după numai trei episoade pe VOYO.

Primul sezon s-a încheiat în luna decembrie 2023, iar încă de atunci, fanii serialului au așteptat plini de entuziasm vești despre lansarea noului sezon, care va urma să poată fi vizionat și pe PRO TV.

„În toamna anului trecut, toți abonații platformei VOYO s-au bucurat de un univers conturat la cele mai înalte standarde de echipa de producție a serialului. Pentru că am văzut feedback-ul lor și bucuria cu care i-au primit pe cei din Familia Vlahu, am decis să le oferim o ediție specială, de TV. Așa că-n această vară îi așteptăm Înapoi în GROAPA, pentru a urmări povestea în care familia e totul!”, a spus Antonii Mangov, Programming Director, potrivit protv.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1962 Împreună cu soţul ei, Andrei.
image
image
image
image
image
image
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
Banner Alexandru Gabriel Variu Insula de 1 milion
banner gabi badalau bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net