Cum a reacționat iubita hocheistului care a murit pe teren? Gâtul i-a fost tăiat cu lama patinei

O tragedie fără margini s-a petrecut în timpul meciului de hochei din campionatul englez, dintre Nottingham Panthers și Sheffield Steelers. Tânărul sportiv american, Adam Johnson, în vârstă de numai 29 de ani, a murit în timpul partidei, după ce un adversar i-a tăiat gâtul cu lama patinei. Iubita victimei se afla printre spectatori, în timp ce a avut loc tragedia.

Cei doi s-au logodit chiar în această vară / foto: Profimedia
Cei doi s-au logodit chiar în această vară / foto: Profimedia

O tragedie de proporții s-a petrecut în timpul meciului de hochei din campionatul englez, dintre Nottingham Panthers și Sheffield Steelers. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, tânărul sportiv american, Adam Johnson, în vârstă de numai 29 de ani, a murit în timpul partidei, după ce un adversar i-a tăiat gâtul cu lama patinei. Iubita victimei se afla printre spectatori, în timp ce a avut loc tragedia.

Drama s-a petrecut chiar sâmbătă seară, la doar 6 minute înainte de finalul celei de-a doua reprize. Unul dintre adversarii lui Adam Johnson, Matt Petgrave, a ridicat piciorul la nivelul gâtului victimei, iar mișcarea a rezultat în accidentul fatal. Acesta a început să sângereze abundent, în fața a 8.000 de oameni, printre care și Ryan Wolfe, logodnica victimei. Cei doi s-au logodit chiar în această vară.

Aceasta a intrat imediat pe gheață, pentru a fi alături de logodnicul ei, rugându-se în timp ce s-a încercat salvarea acestuia. Din păcate, accidentul a fost unul fatal pentru Adam Johnson, iar luni, logodnica sa a scris un mesaj pe rețelele de socializare. „Dragul meu înger. O să-mi lipsești mereu și te voi iubi pentru totdeauna”, a spus Ruan Wolfe.

Nottingham Panthers a oferit un comunicat despre tragedia petrecută pe teren

Hocheistul a fost omagiat de către echipa sa / foto: Profimedia
Hocheistul a fost omagiat de către echipa sa / foto: Profimedia

Cei de la Nottingham Panthers, echipa la care juca tânărul hocheist, au publicat imediat un comunicat, după moartea tragică a acestuia. Ei au mărturisit că au inima zdrobită după ce acest accident a luat viața lui Adam, în meciul cu cei de la Sheffield.

„Toți membrii Nottingham Panthers sunt cu adevărat devastați să anunțe că Adam Johnson a murit tragic în urma unui accident ciudat la meciul din Sheffield. Toată lumea din club are inima zdrobită de vestea morții lui Adam”, au scris cei de la Nottingham Panthers, într-un comunicat emis după moartea tragică a sportivului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net