Ancheta FBI scoate la lumină detalii incredibile din mariajul Jolie-Pitt: alcool, abuzuri și violență fizică

Brad Pitt și Angelina Jolie au divorțat în anul 2016, însă despărțirea a fost finalizată în instanță abia în anul 2019. Deși a trecut mult timp de la separare, noi detalii neplăcute din timpul mariajului celor două staruri au fost scoase la lumină în urma unei anchete FBI. 

Angelina Jolie a intentat divorțul în anul 2016
Angelina Jolie a intentat divorțul în anul 2016

Despărțirea dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a intervenit la scurt timp după un incident care a avut loc în timpul unu zbor cu avionul. Conform Angelinei Jolie, soțul ei, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a devenit agresiv și i-a adresat cuvinte nepotrivite fiului cel mare, Maddox. După ani întregi în care nu au existat detalii privind evenimentul, o anchetă FBI scoate la iveală amănunte care nu îi fac deloc cinste cunoscutului actor. 

Citește și: Brad Pitt este chinuit de o afecțiune neurologică rară 

Conform anchetei, Brad Pitt a vărsat bere pe soția sa, a scuturat-o de umeri și a țipat către ea că este răspunzătoare de distrugerea familiei pe care o au împreună. Toate acestea, în văzul copiilor. Maddox, fiul cel mare al cuplului, a fost la rândul său jignit pentru că actorul i-a spus, pe un ton disprețuitor că arată precum „un nenorocit de copil columbian". La câteva zile de la acest incident uluitor, Angelia a decis să divorțeze de Brad Pitt. 

Deși ancheta FBI menționează aceste detalii, cei care s-au ocupat de caz au ajuns la concluzia că nu există suficiente dovezi care să susțină afirmația conform căreia Brad Pitt a fost un soț abuziv.

În consecință, Angelina Jolie a solicitat ca FBI să-i predea documentele privitoare la această investigație. Se pare că Angelina nu este dispusă să lase situația neclarificată și dorește dreptatea cu orice preț.

Vezi și: Cum s-a schimbat viața lui Brad Pitt după despărțirea de Angelina Jolie 

Brad Pitt s-a luptat ani întregi cu dependența de alcool 

Brad Pitt a oferit un interviu publicației GQ din Marea Britanie în care a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut și despre felul în care i s-a schimbat viața după despărțirea cu scandal de Angelina Jolie. Actorul susține că suferința și dezamăgirea sunt două constante ale vieții și că dezvoltarea emoțională este imposibilă fără ele.   

„Cred că inima fiecăruia dintre noi este frântă, într-un fel. Dintotdeauna m-am simțit singur, încă din copilărie. Recent am descoperit căldura familiei și prietenilor. Atunci când ai puterea să porți în sufletul tău atât bucurii, cât și dureri poți spune că ești matur și te-ai dezvoltat", susține Pitt. 

De altfel, Brad Pitt a recunoscut, în mod oficial, că ani întregi s-a luptat cu dependența de alcool, însă susține că aceasta este de domeniul trecutului pentru că a primit ajutor specializat, iar în prezent stă departe de licorile bahice. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

fata diavol jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
business 816491 1920 jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
bani mita lei FOTO Shutterstock
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
image
image
image
image
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg
andreea balan si george burcea la nunta jpg