Ancheta FBI scoate la lumină detalii incredibile din mariajul Jolie-Pitt: alcool, abuzuri și violență fizică

Brad Pitt și Angelina Jolie au divorțat în anul 2016, însă despărțirea a fost finalizată în instanță abia în anul 2019. Deși a trecut mult timp de la separare, noi detalii neplăcute din timpul mariajului celor două staruri au fost scoase la lumină în urma unei anchete FBI. 

Angelina Jolie a intentat divorțul în anul 2016
Angelina Jolie a intentat divorțul în anul 2016

Despărțirea dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a intervenit la scurt timp după un incident care a avut loc în timpul unu zbor cu avionul. Conform Angelinei Jolie, soțul ei, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a devenit agresiv și i-a adresat cuvinte nepotrivite fiului cel mare, Maddox. După ani întregi în care nu au existat detalii privind evenimentul, o anchetă FBI scoate la iveală amănunte care nu îi fac deloc cinste cunoscutului actor. 

Citește și: Brad Pitt este chinuit de o afecțiune neurologică rară 

Conform anchetei, Brad Pitt a vărsat bere pe soția sa, a scuturat-o de umeri și a țipat către ea că este răspunzătoare de distrugerea familiei pe care o au împreună. Toate acestea, în văzul copiilor. Maddox, fiul cel mare al cuplului, a fost la rândul său jignit pentru că actorul i-a spus, pe un ton disprețuitor că arată precum „un nenorocit de copil columbian". La câteva zile de la acest incident uluitor, Angelia a decis să divorțeze de Brad Pitt. 

Deși ancheta FBI menționează aceste detalii, cei care s-au ocupat de caz au ajuns la concluzia că nu există suficiente dovezi care să susțină afirmația conform căreia Brad Pitt a fost un soț abuziv.

În consecință, Angelina Jolie a solicitat ca FBI să-i predea documentele privitoare la această investigație. Se pare că Angelina nu este dispusă să lase situația neclarificată și dorește dreptatea cu orice preț.

Vezi și: Cum s-a schimbat viața lui Brad Pitt după despărțirea de Angelina Jolie 

Brad Pitt s-a luptat ani întregi cu dependența de alcool 

Brad Pitt a oferit un interviu publicației GQ din Marea Britanie în care a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut și despre felul în care i s-a schimbat viața după despărțirea cu scandal de Angelina Jolie. Actorul susține că suferința și dezamăgirea sunt două constante ale vieții și că dezvoltarea emoțională este imposibilă fără ele.   

„Cred că inima fiecăruia dintre noi este frântă, într-un fel. Dintotdeauna m-am simțit singur, încă din copilărie. Recent am descoperit căldura familiei și prietenilor. Atunci când ai puterea să porți în sufletul tău atât bucurii, cât și dureri poți spune că ești matur și te-ai dezvoltat", susține Pitt. 

De altfel, Brad Pitt a recunoscut, în mod oficial, că ani întregi s-a luptat cu dependența de alcool, însă susține că aceasta este de domeniul trecutului pentru că a primit ajutor specializat, iar în prezent stă departe de licorile bahice. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net