Secretul rușinos al Regelui Charles. Cine este amanta care a murit în condiții bizare

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a fost un adevărat cuceritor în perioada tinereții sale. Tot mai multe informații ies la iveală despre viața amoroasă a monarhului, astfel ne amintim de faptul că actuala sa soție, Camilla Parker, nu a fost singura amantă a acestuia.

regele charles (7) jpg

Infidelitatea Regelui Charles din perioada căsătoriei cu Prințesa Diana este un subiect destul de controversat și acum. Camilla Parker Bowles, cea care ulterior i-a devenit și soție, se pare că nu a fost singura sa amantă. Lady Dale Tryon fost femeie căreia monarhul britanic i-ar fi sfâșiat inima, în urma alegerii pe care a făcut-o: Camilla Parker.

Lady Dale Tron, amanta „renegată” a Regelui Charles

Potrivit informațiilor oferite de New York Post, amanta uitată a monarhului are rădăcini australiene, motiv pentru care acesta ar fi poreclit-o „Kanga”.

Mai mult decât atât, aceasta a fost singura femeie care a știut să-l înțeleagă cu adevărat: „Singura femeia care m-a înțeles vreodată cu adevărat”.

În anul 1973, Dale Tryon se căsătorea cu Anthony, al treilea baron Tryon, el fiind cel care i-a făcut cunoștință lui Charles cu soția lui, moment în care cei doi foști amanți au devenit prieteni.

Dale Tryon și Regele Charles / foto: Colaj Click!
Dale Tryon și Regele Charles / foto: Colaj Click!

Viața lui Dale Tryon, pusă sub lupa unui documentar

Informații despre viața amantei Regelui Charles au fost prezentate celor de acasă în anul 2008, când postul britanic Channel 4 difuza un documentar bazat pe viața ei, printre care a fost amintită dragostea copleșitoare pe care i-a purtat-o soțului Camillei Parker.

Cele 3 femei din viața Regelui Charles

Informațiile apărute de-a lungul timpului vorbeau despre rivalitatea dintre Camilla și Dale, dar și despre „prietenia” pe care Dale Tryon o legase cu Prințesa Diana, mânate fiind de ura pe care i-o purtau monarhului.

Sfârșitul dramatic al lui Dale Tryon

Dale și baronul Tryon au divorțat în anul 1997, iar motivul pe care acesta l-a invocat au fost problemele mintale ale soției sale. Acestea ar fi survenit în urma dezamăgirii crunte și suferinței provocate de Charles.

În ciuda speculațiilor apărute cu privire la problemele de natură psihologică pe care Dale le avea, au apărut ulterior anumite documente care certificau două boli cu care a fost diagnosticată: cancer uterin și boala Perthes.

Publicația amintită mai sus menționează și faptul că Dale începuse să facă abuz de analgezice și vodkă, pentru a face față cancerului, dar și suferințelor provocate de monarhul britanic.

În luna noiembrie a anului 1997, aceasta s-a stins din viața. Moartea ei s-a produs la doar câteva luni distanță după tragicul eveniment în care a căzut de la fereastra centrului medical unde era internată pentru a-i fi tratat cancerul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net