Alina Sorescu spune cum se înțelege cu Ciucu în privința custodiei fiicelor

Ultima actualizare:

Alina Sorescu a fost invitată la emisiunea lui Cristi Brancu de pe Prima TV, unde a vorbit despre maniera în care gestionează provocările în această perioadă dificilă și a oferit mai multe detalii despre cum decurge relația cu fostul soț, Alexandru Ciucu. 

Vedeta a mărturisit la show-ul Exclusiv VIP că, în ciuda greutăților cu care se confruntă, găsește puterea să meargă mai departe și speră să fie prezentă în fața publicului, indiferent de problemele personale, pe care le întâmpină. 

Citește și Alina Sorescu, de-a lungul anilor: imagini cu schimbările de stil ale vedetei. Cum arăta când era adolescentă

,,Chiar și în această perioadă tumultoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe. Simt că am foarte multe lucruri de făcut și nu trebuie să mă opresc. Sunt, totuși, un om activ de mic copil. Îmi place să cred că, orice ar fi, voi fi prezentă în fața oamenilor, în toate momentele, și bune, și rele", a declarat Alina Sorescu la Prima TV. 

 Potrivit Alinei Sorescu, tatăl ei este cel care le duce pe Carolina și pe Raisa la școală, iar cântăreața are grijă să le aducă acasă, la finalul cursurilor. 

Alina Sorescu are din mariajul cu Alexandru Ciucu două fetițe, Carolina, în vârstă de opt ani și jumătate și Raisa, șase ani. După divorț, designerul a dat-o în judecată pe fosta soție, pentru renegocierea custodiei fiicelor. Artista a dezvăluit la emisiunea lui Cristi Brancu cum și-au împărțit sarcinile, în ceea ce privește îngrijirea micuțelor. 

Citește și Alina Sorescu s-a mutat din casa lui Ciucu! Cum arată apartamentul de 300.000 de euro

,,Tata le duce la școală, de obicei eu le iau. Fetele sunt bine, e firesc să fie o perioadă complicată, dar vom trece peste, cu siguranță, cu înțelepciune", a adăugat ea.

Alina Sorescu și-a mai exprimat mulțumirea față de faptul că instanța a decis ca fiicele să rămână alături de ea și a menționat că, deși familia ei a trecut printr-un moment de cumpănă, vor reuși să depășească împreună toate dificultățile. 

,,Mi-am recăpătat liniștea. Instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine." a mai adăugat Alina Sorescu. 

Alina Sorescu ar fi fost înșelată de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu, 36 de ani, a trecut printr-un divorț răsunător de alexandru Ciucu, după 12 ani de căsnicie. Primele zvonuri despre divorț au apărut deja anul trecut, când designerul a fost zărit în compania unei alte femei, apoi, la începutul lui 2022, Ciucu începuse să petreacă tot mai mult timp departe de soția și fiicele sale. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net