Amalia Enache se simte ca într-un basm în Japonia! Momentul pe care nu-l va uita niciodată

Amalia Enache (47 de ani) are parte de o super vacanță în Japonia, acolo unde a plecat împreună cu familia ei, fetița sa, de 8 ani, Alma, și tatăl acesteia.

Cu toții se minunează de frumusețile care le ies în cale dar mai ales au fost cu adevărat fascinați de parcul plin cu căprioare. Prezentatoarea Știrilor PROTV are și o poveste legată de acestea, încă de când era mică.

„Părinții mi-au povestit mereu cum după ce m-am născut și m-au adus acasă, în curtea noastră din satul de munte din Munții Poiana Ruscăi, unde trăiam, s-au pomenit cu o căprioară în curte. Mereu au considerat asta în foarte bun semn, la fel ca și inundația de la botezul meu. Dar niciodată n-am fost atât de aproape de căprioare, ca astăzi în Nara, Japonia, unde ele se plimbă libere cu zecile. Un basm!”, a ținut să precizeze vedeta care s-a bucurat ca un copil de căprioarele pe care le-a văzut la tot pasul. Alma, fiica ei, a fost și ea cea mai încântată de peisajul de vis pe care l-a avut în fața ochilor: multe căprioare blânde și frumoase cu care s-a putut juca în voie, după ce, cu câteva zile înainte a experimentat și joaca la o cafenea cu pisici.

Amalia Enache e fascinată de-a dreptul de Japonia! „Cu fiecare zi ce trece vreau să stau mai mult în Japonia!”, a spus vedeta PROTV pe social media. Ea a schimbat mai multe kimonouri și a trăit din plin experiența japoneză, mergând mult pe jos.

„Prima zi în Tokyo a fost doar pe jos, mii și mii de pași pe străzi, să ne acomodăm cu orașul, să îl simțim, să ne cufundăm în furnicarul lui atât de liniștit, de fapt. Credeam că voi fi copleșită de metropolă și când colo dimpotrivă, ordinea, claritatea, cromatica-oamenii sunt îmbrăcați doar în alb, negru și bej, curățenia ( Doamne, dar ce curățenie!) m-au făcut să mă ia străzile “pe sus” și să mă plimbe ele până la epuizare, fără să mă satur de tot și de toți din jur. Nu înțeleg cum poate să fie un loc la care mă așteptăm să-mi fie atât de străin, atât de firesc, de fapt. Îmi place mult, mult, mult!”, a notat Amalia Enache, care este la a doua vizită în Japonia și încă nu se satură să o exploreze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net