Anamaria Prodan și Adrian Iordache, cel mai nou cuplu din showbiz? S-au distrat pe cinste la lăutari!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a fost surprinsă la o cumetrie alături de Adrian Iordache, antrenor secund la FC Voluntari. Impresara a fost numai zâmbete și a radiat de fericire pentru prima dată alături de un bărbat, după divorțul de Reghe. Prodanca și fostul fotbalist au petrecut până dimineața, au dat bani la lăutari și au avut o seară memorabilă împreună.

Anamaria Prodan, 49 de ani, se află în mijlocul unui proces de divorț foarte dur cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf, iar după o serie de întâmplări extrem de neplăcute prin care a trecut, impresara a avut în sfârșit parte și de o seară extraordinară în compania unui fost fotbalist, un nume important în industria sportului.

Citește și: Cât de afectat e Reghe Jr. după bătaia dintre părinți? Prodanca, despre vizita de la Protecția Copilului

Impresara a fost surprinsă într-o formă de zile mari alături de Adrian Iordache, antrenorul secund de la FC Voluntari, la un chef cu lăutari, unde cei doi au băut câteva păhărele și s-au simțit bine de dragul vremurilor trecute. Cei doi n-au fost singuri, ci alături de mai mulți prieteni, printre care și Lucuțar Gabriela, supranumită și ”Regina Întunericului”.

Anamaria Prodan și Adrian Iordache se cunosc de foarte mulți ani, chiar dinainte ca impresara să devină soția lui Reghe. Gurile rele spun că cei doi ar fi avut chiar și o idilă care s-ar fi încheiat în momentul în care vedeta s-a căsătorit cu fostul antrenor al Universității Craiova. Informația nu a fost confirmată niciodată de cei doi, însă ce se știe sigur e că, în tinerețe, cu sau fără vreo legătură amoroasă, Adi Iordache ar fi fost foarte îndrăgostit de Anamaria Prodan. 

Știți cum se spune: «d-ale tinereții valuri...»

Iată că după 13 ani, destinul i-a readus împreună pe Anamaria Prodan și pe Adrian Iordache, care au petrecut o seară memorabilă la o petrecere cu lăutari. Nu singuri, cum am mai spus, dar s-a văzut că s-au simțit bine ca între prieteni. Impresara arăta superb și părea că se simte într-adevăr fericită, semn că a început să lase în urmă drama divorțului cu Laurențiu Reghecampf. 

Acum că este totuși o femeie liberă, căci de Reghe o mai leagă doar niște acte, Anamaria Prodan poate să-și refacă viața liniștită, iar Adrian Iordache pare să fie o partidă bună, având în vedere că a iubit-o, este singur și activează, cumva, în același domeniu.

Anamaria Prodan intră în politică după altercația fizică cu Reghe

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a declanșat un adevărat scandal mediatic între cei doi, care a culminat cu o altercație fizică ce a necesitat intervenția autorităților. 

Acest incident ar fi determinat-o pe impresară să ia măsuri radicale în ceea ce privește cariera ei profesională, astfel că Prodanca s-a lansat în politică, devenind membru al partidului lui Codrin Ștefănescu, Alianța Pentru Patrie. 

„(...)Până acum, singura politică pe care am făcut-o a fost politica familiei mele, a soțului meu. Până acum!(...) Surorilor, toate suntem puternice! Toate merităm să fim respectate! Să beneficiem de șanse egale, de stimă, de libertate! Nu suntem bunul nimănui din lumea asta!

Numai că, nu toate avem încredere în noi! Acum a venit timpul să îmi canalizez toată energia și forța către cauza noastră, a femeilor. Trebuie să ne trezim! Să ne respectăm! Să avem încredere în noi înșine!

Am fost alături de Codrin Ștefănescu încă de la formarea Alianței Pentru Patrie, din respect pentru el, dar și pentru că simt românește și rezonez cu principiile creștine, tradiționaliste și patriotice ale A.P.P.(...)”, a declarat Anamaria Prodan, pe Instagram.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008, după ce impresara a divorțat de Tiberiu Dumitrescu în 2007, după un mariaj ce a durat nouă ani. Prodanca și Reghe au avut o relație pasională, presărată cu controverse și acuzații de adulter din partea amândurora. În prezent antrenorul și-a regăsit liniștea alături de partenera sa de viață, Corina Caciuc, care a dat naștere și unui băiețel, pe nume Liam. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net