Ce relație este între Claudia Pavel și tatăl fiului său. Bărbatul a luat o decizie importantă: „Este ideal ca un copil..”

#Exclusiv Click!

Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște pentru a petrece cu familia și a-și revedea părinții.

Cântăreața este încântată de faptul că Noah, fiul ei de 11 ani, adoră și el să călătorească, că și-a văzut bunicii în România și că s-a adaptat foarte bine la viața pe care o au în Miami, mai ales că tatăl lui , Jeremy Lewis, s-a mutat aproape de el și se pot vedea destul de des acum. Cât de bine îi merge frumoasei și talentatei artiste în America, și la ce bucate tradiționale a poftit de Paște, făcute de mama ei, Claudia Pavel ne-a povestit pentru Click!

Claudia, te-ai întors acasă, la București, special pentru a petrece Paștele cu părinții tăi?

Da, m-am întors special pentru Paște și pentru ziua mamei mele care va fi pe 26 mai, împlinește atunci 73 de ani, și am venit și cu sora mea, Paula, și cu Noah, suntem cu toții aici, la Corbeanca, și cu tata. Părinții mei nu și-au mai văzut nepotul, pe Noah, din iulie, așa că am venit acasă. Noi ne simțim bine și la Miami și aici, ne simțim acasă, practic ne extindem. Ne-am găsit locul acolo, așa a fost să fie. Eu lucrez acolo pentru no. 1 dance radio din Miami,  Revolution 93.5, fac podcastul pentru ei, i-am reprezentat la Ultra și EDM Awards, intervievez cei mai mari artiști ai lumii, (Kaskade, Deadmau5, Armin van Buuren, Martin Garrix, Poo Bear, Alison Wonderland, Frank Walker etc, artiști super cunoscuți, fac muzică nouă. Ne bucurăm că în Miami este și tatăl lui Noah acum. Suntem foarte fericiți! Acolo stăm de un an și jumătate!

Cum e relația acum, cu tatăl lui Noah?

Relația este extraordinară. S-a mutat și el la Miami, să fie lângă noi, și suntem foarte fericiți! Este ideal ca un copil să aibă ambii părinți aproape și ăsta a fost unul dintre motivele pentru care am considerat să stăm acolo mai mult!

Cum s-a adaptat Noah la școală acolo, în Miami?

Noah e ca peștele în apă. El e un copil foarte ușor adaptabil! A călătorit foarte mult încă de mic, el e născut în Stalele Unite, trăit acolo primii doi ani din viață, am tot călătorit în Statele Unite după aceea, am tot fost în vacanță, e un copil umblat în toată lumea asta și pentru mine a fost foarte important. Eu cred că la final noi suntem suma experiențelor pe care le trăim. Cred mult în a călători cu copiii și în a-i expune la diferite culturi. Cred că e cel mai minunat dar pe care ți-l pot face părinții. E o investiție în ei și în viitorul lor. Înainte să venim în țară ne-am oprit și pe la Londra câteva zile. Noah e super fericit, face școală la Miami, surfing, înot, jiu-jitsu, mergem des la Disneyland și Universal Studios, fiind în Orlando, locuim pe malul oceanului.

Ți-a fost dor de mâncarea de acasă specifică de sărbători?

Da, normal! Abia așteptăm să mănânc sarmale, cozonaci și pască, făcute de mama. A gătit cu tata anul ăsta! Chiar au muncit!

Părinții nu vin la voi în vizită, la Miami?

Nu prea, dar venim noi de câte ori vrem, deci nu e o problemă! Mai ales că eu chiar dacă sunt acum la Miami îmi fac în continuare în România doctoratul în filologie, îmi onorez contractele de imagine și vin în țară pentru evenimentele importante, concerte, sărbători, etc.

Tu ți-ai făcut și un business în industria de beauty, cu produse pentru păr! Cum îți merge?

L-am lansat în februarie, se numește Cream by Claudia Pavel, a fost visul meu dintotdeauna. Nu știu câtă lume știe că este o gamă dedicată mamei mele, pentru că eu și sora mea am crescut în saloanele de coafură ale mamei mele. Ea a fost și este dintotdeauna hairstylist. E foarte cunoscută la noi acolo pe litoral. Era Sophia Loren a litoralului românesc, seamănă foarte bine cu Sophia Loren. De la mama am moștenit părul des și puternic și de la tata părul creț, l-am luat eu și i l-am dat mai departe lui fii-miu, lui Noah.

S-au împăcat de dragul fiului lor, Noah

La finalul anului 2022, chiar de Crăciun, cântăreața Claudia Pavel s-a împăcat cu tatăl băiețelului ei, americanul Jeremy Lewis, de dragul fiului lor, Noah. Cei doi au decis să îngroape atunci securea războiului, după 10 ani de zile în care nu-și mai vorbiseră deloc. Noah este tare fericit acum pentru că tatăl sau s-a mutat la Miami și îl poate vedea aproape oricând își dorește.

În urmă cu peste 10 ani, solista a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Jeremy Lewis, un fost jucător de baschet cunoscut în SUA. Cei doi au fost logodiți timp de doi ani, între 2011 și 2013, și au locuit în Statele Unite ale Americii. Au devenit părinții unui băiețel superb Noah Mihail, în urmă cu 11 ani.  La un moment dat ei s-au despărțit brusc și nu au mai vorbit o bună perioadă de timp. La momentul respectiv, Cream a câștigat custodia fiului ei în instanță. Acum neînțelegerile dintre cei doi s-au rezolvat și fac echipă bună pentru fiul lor, Noah, care este super fericit că poate avea ambii părinți alături de el în America.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
regina elisabeta getty jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net