EXCLUSIV Cabral, speriat de «târâtoare şi crocobauri» în jungla dominicană

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

De câteva zile, Cabral (44 ani), pe numele său adevărat Cabral Neculai Ibacka Zabana, se află în Republica Dominicană, unde filmează pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, împreună cu Adela Popescu. Despre show, familie şi colega lui am vorbit cu prezentatorul direct din junglă, într-un interviu exclusiv pentru cititorii Click!.

Cabral ne-a trimis primele fotografii cu el în jungla dominicană
Cabral ne-a trimis primele fotografii cu el în jungla dominicană

Click: Cabral, eşti la a doua experienţă de acest fel în junglă pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Te-ai acomodat?

Citește și: Cosmin Seleși a dat Antena 1 pentru Pro TV. Actorul îi ia locul lui Cabral

Cabral: Cumva te obişnuieşti, dar locul şi toate târâtoarele şi crocobaurii de aici nu te lasă să uiţi unde eşti. Umezeala e şi ea deranjantă atunci când intrăm în junglă, dacă ai de făcut şi puţin efort simţi efectiv cum te sufoci. Locul este superb, arată spectaculos, dar nu e neapărat prietenos nici pentru noi, care suntem cazaţi şi trăim în condiţii normale. Bine, Adela stă mai pe luxuleţ, dar ce să-i faci...

Sezonul trecut l-ai prezentat cu Bobonete. Acum parteneră îţi e Adela Popescu şi am vrea să ştim cum e să prezinţi din nou cu ea, după mulţi ani?

Bobo a fost un partener minunat. Adela, deşi foarte diferită de Bobo, este minunată şi ea. Facem echipă bună tocmai pentru că ne reunim după atâţia ani, cumva schimbaţi, şi asta ne face să ne simţim şi mai bine împreună. Suntem convinşi că proiectul va ieşi foarte tare şi, deşi noi suntem doar liantul diverselor ingrediente, sperăm să dăm un plus simpatic emisiunii.

Află și: Adela Popescu și Cabral, legați de o prietenie de 20 de ani. Cum s-au cunoscut

De ce îţi e frică acolo, în junglă?

Nu e frică, este doar atenţie. Desigur, o atenţie mult mai mare decât acasă… pentru că aici au fel de fel de insecte, zburătoare, târâtoare, şerpi şi crocobauri care de-abia aşteaptă să-ţi facă rău. Briefingul zilnic al echipei începe cu „Atenţie la păianjenul ăsta, este veninos, vă rugăm să fiţi atenţi!“. Sau cu „Suntem într-o zonă în care s-a semnalat prezenţa miriapodului numaiştiucumîizice, care muşcă tare şi amorţeşte dureros membrul muşcat“. Apăi cum naiba să te relaxezi şi să spui că nu ţi-e frică?!

Te-ar putea interesa și: Cabral si Adela Popescu prezintă „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Emisiunea rămâne un experiment”

Poţi să spui că e o vacanţă combinată cu munca?

La câte ore filmăm pe zi… nu-ţi doresc o vacanţă aşa. Dar să nu înţelegi că se vaită cineva… am venit aici să facem o emisiune mişto, nu să ne relaxăm la piscină cu felii de ananas pe ochi.

Soţia ta spunea că aţi plecat acolo toată familia. Cine vă ajută cu cei mici?

Planul este gândit în trepte… adică după ce am ajuns eu şi am organizat treburile pe aici, vor veni şi ei. Suntem mai mulţi şi necesităţile când călătoreşti cu pitici sunt destul de multe, aşa că şi pregătirile trebuie făcute temeinic.

Iată și: Cabral, poză rară cu părinții, sora, copiii și nașii

Ai fi acceptat propunerea asta dacă familia ta nu putea fi lângă tine în acest proiect?

Sigur că nu aş fi acceptat, avem o familie ca să fim împreună.

De cine sau de ce îţi e dor de acasă?

De părinţi, de toată gaşca de nebuni, de câini, de casă…

Care a fost cea mai mare scârboşenie mâncată de tine?

Cu tot respectul pentru cei 12 nebuni din tabără, nu mănânc scârboşenii. Decât din astea… mai bine fasting. Completez cu apă şi aia e!

Te-ai vedea concurent la un astfel de show? Care ar fi motivul pentru care ai accepta o asemenea propunere?

Niciodată, nicicum, exclus! Mă uit la concurenţi şi mă gândesc zilnic ce ar fi trebuit să primesc pentru a face ce fac ei… nu găsesc niciodată ceva care să acopere necazurile, provocările, chinul.

Unui om de 2 metri îi mai e frică de ceva?

Da. Dar nu că-i frică din aia isterică… cumva, ca să spun elegant, nu că mi-e frică de şerpi, dar prefer să nu ne întâlnim. La fel şi cu păianjenii şi alte creaturi cu mai mult de 4 picioare şi mai mult de doi ochi.

Iată și: Cabral, poză rară cu fiul lui! Ce mare și drăgălaș s-a făcut Tiago! Toți spun că seamănă cu mami

Presupun că deja aţi supus concurenţii la mai multe probe. Ce te-a surprins cel mai tare la ei?

M-a surprins că încă n-am rămas singuri aici. Pentru că probele sunt, probabil, de cinci ori mai dure, mai complicate, mai imposibile decât la primul sezon. Efectiv, din prima zi, prima clipă în emisiune, oamenii ăştia au trecut prin toate coşmarurile pe care şi le poate închipui un om. Şi urmează cele pe care nu şi le-au închipuit vreodată...

Spune-ne câteva lucruri despre ce vom vedea toamna aceasta în show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. La ce să se aştepte telespectatorii?

Nu-mi place să promit lucruri bombastice, dar ştiu sigur că cei care vor urmări experimentul acesta vor fi năuciţi. Complet năuciţi de cât de puternici sunt unii dintre concurenţi, de cum arată lupta cu toate fobiile pe care le pot avea oamenii, vor fi uimiţi de cât de mult se pot schimba oamenii atunci când le e foame, când le lipseşte zahărul, cânt sunt obosiţi şi ajunşi la capătul puterilor. Din ce am văzut până acum, probabil că va fi o experienţă unică şi pentru concurenţi… şi pentru telespectatori.

Află și: Cum a debutat Andreea Ibacka

Primul sezon a fost în 2015

În 2015, PRO TV a difuzat primul sezon din reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, filmat în Africa de Sud cu Cabral, Mihai Bobonete şi Oana Tache pe post de gazde.

image

Câştigător atunci a fost Cătălin Moroşanu, care a concurat cu Ruby, Dorian Popa, Gina Pistol, Vladimir Drăghia sau Mihai Trăistariu. Premiul a fost atunci de 30.000 de euro. Acum nu va exista un premiu în bani, ci doar faimă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net