EXCLUSIV Nicoleta Luciu plăteşte şi acum pentru contractul neonorat de la «Asia Express»!

De câteva săptămâni încoace Nicoleta Luciu (42 de ani) a început din nou să publice imagini cu ea dintr-un platou de televiziune, fără a oferi însă detalii. Aşa că nu au întârziat să apară zvonuri legate de o posibilă revenire a sa în Capitală şi în televiziune. Unde? La Antena 1. Click! vă spune povestea din spatele acestor fotografii.

Nicoleta Luciu  a debutat în televiziune  acum 20 de ani. Foto: Arhiva personala
Nicoleta Luciu a debutat în televiziune acum 20 de ani. Foto: Arhiva personala

Manechin cu titlul de Miss România, acum 20 de ani, Nicoleta Luciu debuta în televiziune în rolul de „asistentă tv”. Este şi rolul care a consacrat-o în inimile telespectatorilor, chiar dacă a cochetat şi cu muzica, şi cu actoria.

Parcă niciunde nu s-a simţit mai bine şi mai apreciată decât în faţa camerelor de luat vederi. Aşa că nu este de mirare că, deşi este plecată de aproape un deceniu din Bucureşti, căci s-a mutat alături de soţul ei, Zsolt Csergo, în oraşul în care acesta are afaceri, Miercurea Ciuc, unde se îngrijeşte ca o gospodină adevărată de casă şi de cei patru copiii ai lor, Nicoleta cochetează din când în când cu gândul revenirii în showbiz.

Aşa s-a întâmplat şi acum patru ani, când a primit foarte bucuroasă oferta primită de la Antena 1 de a participa în reality-show-ul „Asia Express”. Trebuie să meargă în aventură împreună cu sora sa, Iuliana (35 de ani). Potrivit surselor Click!, cele două au semnat contractul şi au primit banii înainte de a fi 100% convinse că pot participa.

Are patru copii  cu soțul ei,  Zsolt Csergo. Foto: Arhiva personala
Are patru copii cu soțul ei, Zsolt Csergo. Foto: Arhiva personala

Nicoleta s-a răzgândit aproape în ultima clipă, după ce fuseseră făcute şi comunicările către public, aşadar totul era bătut în cuie din punctulde vedere al prăducătorilor de la Antena 1.

„Ne-am fi dorit să participăm împreună în experienţa «Asia Express», însă pentru Nicoleta ar fi fost cam dificil să stea două luni plecată din ţară. Are patru copii de care trebuie să aibă grijă, programul unei mame este, mai mereu, foarte încărcat”, a explicat Iuliana Luciu, pentru TV Mania, la vremea respectivă, spunând care este motivul retragerii lor din competiţie.

Nicoleta şi Iuliana au fost înlocuite atunci de Antena 1 cu solistele Raluka şi Ana Baniciu, care au şi câştigat competiţia... 

A colaborat  pentru mai multe  proiecte cu  sora ei, Iuliana. Foto: arhiva personala
A colaborat pentru mai multe proiecte cu sora ei, Iuliana. Foto: arhiva personala

În ceea ce priveşte discutata revenire a Nicoletei Luciu în televiziune, la Antena 1, a fost explicată, în exclusivitate pentru Click!, de surse din apropierea sa: „Este vorba despre un contract mai vechi, pentru «Asia Express».

Abia acum Nicoleta şi-a putut onora obligaţiile, de aceea va apărea în perioada ce urmează în mai multe producţii de la Antena 1. Nu este o revenire propriu-zisă, ci o şteregere a unor datorii, căci la vremea respectivă primise banii, chiar dacă nu a mai participat la reality-show”.

Astfel, în perioada următoare Nicoleta Luciu va fi prezentă în mai multe emisiuni de la Antena 1, printre care „iUmor” sau „Preţul cel bun”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net