Gina Pistol a fost înșelată de două ori! Soția lui Smiley a mărturisit totul: „Mă deranjează să știu că are aventuri...”

Gina Pistol trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Smiley. Cei doi au împreună o fetiță superbă, care le umple viața cu bucurie, iar cei doi părinți triesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Însă, cu mult timp înainte de căsătoria cu Smiley, Gina Pistol a avut o relație dificilă, recunoscând că a fost în situația de a fi înșelată de două ori.

Gina Pistol a vorbit despre relația cu Nicola Saikaly
Gina Pistol a vorbit despre relația cu Nicola Saikaly

Cu toții știm că faimoasa artistă Gina Pistol trăiește o superbă poveste de dragoste alături de soțul ei, Smiley. Cuplul are împreună o fetiță superbă, Josephine, care le umple viața cu bucurie, iar cei doi părinți triesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Însă, cu mult timp înainte de căsătoria ei cu Smiley, Gina Pistol a avut o relație dificilă cu Nicola Saikaly, recunoscând că a fost în situația de a fi înșelată de două ori.

Cei doi au fost împreuenă la începutul anilor 2000, iar povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de milionarul libanez a fost una dificilă, care a durat 7 ani. Gina Pistol chiar a recunoscut, la vremea respectivă, că a fost înșelată de către Nicola Saikaly. „L-am iubit pe Nicola și încă îl mai iubesc. Dacă este vorba de vreo femeie, mai mult de o aventură cu ea nu va avea. Mă deranjează să știu că are aventuri, pentru că sunt geloasă. Noi ne vedem în continuare, eu merg acasă, acolo unde am locuit cu el”, a declarat Gina Pistol.

Gina Pistol, despre relația cu Nicola Saikaly

În cele din urmă, relația celor doi a ajuns la final tocmai în anul 2011, după ce mascații au intrat în casa în care locuiau cei doi. După aceea, milionarul a fost condamnat la 13 ani de închisoare, iar povestea de dragoste dintre el și Gina Pistol a ajuns la final. „Am fost înşelată de două ori. Nu poţi să dai cu piciorul la cinci ani de relaţie, doar pentru că o tipă s-a împiedicat în baie de el”, a mai spus Gina Pistol la Poveștiri de Noapte.

Însă, la atâția ani de la aceste evenimente, Gina Pistol este mai fericită ca oricând, având o familie frumoasă, alături de Smiley și de fiica ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net