Motivul pentru care Eugenia Nicolae nu mai vrea la Românii au talent. La ce emisiune ar merge cu sora ei

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Eugenia Nicolae a ajuns cunoscută publicului român datorită aparițiilor la "Românii au talent", "Eurovision" și "Vocea României, dar și felului creativ prin care îmbină folclorul cu muzică pop. Artistă completă, Eugenia este cea care își compune propriile piese, iar acum ne-a povestit ce planuri are de Paște.

Eugenia Nicolae la filmari/ foto arhiva personala
Eugenia Nicolae la filmari/ foto arhiva personala

În urmă cu câteva zile ne-am întâlnit cu Eugenia înainte de filmările noului ei videoclip și am vrut să știm mai multe detalii despre ce face și ce pregătește, mai ales că se apropie sărbătorile pascale.

„De Paște, o să fiu acasă, la Slatina. Tatăl meu face o super petrecere! Tatăl meu face petreceri, de două ori pe an. Le organizează, din banii lui, la care se distrează toți prietenii și tot neamul. Și-a promis - cam după 55 de ani a început să apară dorință asta din partea lui, să se distreze, de două ori pe an, așa cum vrea el. Cu muzică, cu proțap, cu băutură bună. Chiar se ține de treaba asta! Tatăl meu cântă și el. E tot în gașca cu muzicienii și îi place petrecerea, îi place gustarea bună, băutura bună, fină.

Eu cu sora mea suntem singurele la părinți. Iar tata își dorește un moștenitor foarte mult! Ce să facem, o să vină, la un moment dat, și un moștenitor. El și-ar dori băiat, dar, acum... Nu știm dacă anul acesta. Mai inspectăm terenul, să vedem cum merge.

Sora mea este foarte talentată. Are voce, dar nu i-a plăcut, niciodată, scena, și să fie în atenția oamenilor. A văzut prea mult, în casă. Toate repetițiile, efortul de-a te pregăti, de-a te aranja, de-a te expune.

Eugenia Nicolae la Romanii au talent/ foto Pro TV
Eugenia Nicolae la Romanii au talent/ foto Pro TV

Nu i-a plăcut disciplina asta. A ocolit-o complet, deși e foarte talentată și are o ureche muzicală foarte bună, a ales să facă IT și robotică. O susțin, atât cât pot, pentru că limitele mele de înțelegere a ceea ce face ea sunt extrem de mici. De câte ori se întâlnește, spre exemplu, cu soțul meu și vorbesc despre profesia lor, pentru că și Florin este IT-ist, eu dispar. Nu pot să asist. Nu înțeleg nimic. Mi se pare mult mai "fun" ceea ce fac eu și mai pe înțelesul oamenilor. Și mai distractiv. Dar o susțin, atât cât pot, emoțional, cu o vorbă bună. Sfaturi de carieră nu pot să îi dau", spune Eugenia, care este foarte competitivă, dar nu mai are puterea sa participe la emisiuni precum "Românii au talent" și "Vocea României".

„Nu, nu m-aș mai duce. Nu mai pot. Mă apropii de 30 de ani și parcă nu mai am energia aia de a face față concursurilor, pentru că e o presiune foarte mare. Am făcut-o, dar n-aș mai repeta-o. E greu. Sunt sportivă cam 6 luni pe an, și 6 luni le stau. Cam așa funcționează la mine. Prin aprilie, încep să mă activez. Până prin toamnă mă ține, și, apoi, intră hibernarea, nu mă mai mișc.

Aș participa la "Asia Express", nu aș participa la "Survivor". Mi se pare mult prea greu din punct de vedere fizic. Nu cred că aș face față. Dar "Asia Express" să zic că e mai "ușurică". Soțul meu n-ar merge într-o astfel de competiție, pentru că îi place prea mult confortul. Dar sora mea... pe ea aș culege-o. Ea s-ar băga", ne-a spus vedeta.

A lansat o piesă specială cu un fost coleg de la Voce

Eugenia Nicolae si Bogdan Dumitras, fosti colegi la Vocea Romaniei/ foto arhiva personala
Eugenia Nicolae si Bogdan Dumitras, fosti colegi la Vocea Romaniei/ foto arhiva personala

Eugenia Nicolae în colaborare cu Bogdan Dumitraș, fost concurent în cadrul show-ului Vocea României, au lansat o nouă piesă, "Soarele și luna". Eugenia a ajuns cunoscută datorită stilului proaspăt prin care îmbină folclorul cu muzica pop, iar cu noua piesă artista ne arată o altă latură a sa, venind cu o baladă pop plină de emoție. Artista dedică piesa surorii sale, Grațiela, cu care are o relație foarte apropiată și care a inspirat-o să compună această piesă.

„Soarele și luna este piesa speranței. Cred în suflete pereche, iar piesa se adresează în special oamenilor care nu și-au găsit încă marea iubire. Am creat o paralelă frumoasă între dragostea oamenilor și cea dintre soare și lună. Legenda spune că cei doi aștri se iubesc de la începutul universului, iar Dumnezeu a creat eclipsele pentru a le oferi ocazia de a se întâlni.

Am scris această piesă în urmă cu un an, după ce am avut o conversație cu sora mea. Era dezamagită că nu își găsește marea dragoste. Povestea ei m-a inspirat și în aceeași zi am scris textul și melodia pentru Soarele și luna. Am postat la scurt timp un scurt fragment pe tik tok și am observat cât de mulți oameni s-au regăsit în acest mesaj; m-au îndemnat să lansez piesa și iată că acum se întâmplă.", spune Eugenia Nicolae.

eugenia nicolae jpg

Colaborarea cu Bogdan Dumitraș s-a produs foarte natural. El este prieten al studio-ului și un muzician pe care îl apreciez mult. I-a plăcut piesa din prima audiție și așa a venit colaborarea”, a adăugat vedeta.

„Am auzit o parte din Soarele și luna pe story-ul Eugeniei și primul lucru care mi-a venit în minte a fost "mi-aș fi dorit și eu o astfel de piesă". I-am scris direct să o felicit pentru text, linie, tot și probabil așa a făcut Universul ca la scurt timp după să-mi scrie un prieten comun care m-a întrebat dacă nu vreau să trag niște voci pe o piesă a Eugeniei și în momentul acela s-a produs "eclipsa". "Soarele și luna" nu-mi aparține, dar pot să mi-o însușesc în timp ce o cânt ca și cum ar fi o bucățică din mine.

Este o explozie de emoție și de trăiri în care este imposibil să nu te regăsești măcar puțin. Acesta este farmecul piesei și cred că publicul o să fie de acord cu mine.", a spus Bogdan Dumitraș.

Soarele și luna este compusă de Eugenia Nicolae, iar producția piesei este realizată de Rimenescu în studio-ul Bad Sheep Entertainment, videoclipul piesei fiind de asemenea filmat și regizat de către el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net