Victor Slav, urmărit de ghinion. A fost dat în judecată de Robert Negoiță, primarul Sectorului 3

Victor Slav este urmărit de ghinion! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu are deloc noroc în afaceri! Se pare că a primit o lovitură dură din partea primarului Sectorului 3, Robert Negoiță. 

Victor Slav, urmărit de ghinion
Victor Slav, urmărit de ghinion

Victor Slav este cunoscut de o țară întreagă prin prisma rolului de prezentator TV. Ani la rând a prezentat rubrica metro la PRO TV. În plus, el a participat și la alte emisiuni televizate. Deși avea o carieră solidă și nu ducea grija zilei de mâine, Victor Slav a decis să se reprofileze, iar după mariajul cu Bianca Drăgușanu s-a îndepărtat din ce în ce mai mult de lumina reflectoarelor. 

Citește și: Victor Slav, afacere distrusă de pandemie! Imagini cu restaurantul care a dat faliment

Victor Slav și-a încercat norocul în afaceri, însă proiectele sale nu au avut deloc succes, din nefericire. Fostul prezentator deține propria companie de advertising, însă conform rapoartelor ANAF profitul pe care l-a obținut până acum de pe urma acesteia este unul redus. 

Victor Slav, și fără afacere, și fără apartament! 

În plină pandemie, Victor Slav și-a deschis un pub pe bulevardul Decebal din Capitală, după ce a vândut, pentru suma de 100.000 de euro, un apartament pe care îl deținea. Deși nu a fost deloc zgârcit în ceea ce privește restaurantul și s-a asigurat că vizitatorii vor avea parte de o experiență culinară inedită, afacerea lui Victor Slav a eșuat, iar fostul prezentator a fost nevoit să închidă localul la doar câteva luni de la inaugurare. 

Vezi și: Victor Slav, în tandrețuri cu Selina! Cum a apărut alături de iubită 

Colac peste pupăză, Victor Slav a fost dat în judecată și a ajuns în instanță cu Primăria Sectorului 3. Acum, fostul soț al Biancăi Drăgușanu primește o nouă lovitură de grație și pare să fie urmărit de ghinion! 

În acest moment, fostul prezentator de televiziune este implicat ca pârât într-un proces în care primarul sectorului 3, Robert Sorin Negoiță, este reclamant. Obiectul este „obligația de a face”. Până în momentul actual, nici Robert Negoiță, nici Victor Slav nu au comentat în mod oficial procesul în care sunt implicați. Conform informațiilor, judecata ar avea deja trei termene amânate. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

fata diavol jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
business 816491 1920 jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
dog 1168663 1920 jpg
bani mita lei FOTO Shutterstock
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
image
image
image
image
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg
andreea balan si george burcea la nunta jpg