Virginia Rogin povestește totul despre scenele în care făcea farmece și vrăji în Inimă de Țigan: „În noaptea aia am avut numai coșmaruri”

Poate că mulți dintre noi își amintesc de personajul „Mama Sulfina”, interpretat de faimoasa actriță Virginia Rogin, în serialul „Inimă de țigan”. Personajul era „vrăjitoarea” din serial, iar actrița a vorbit despre încărcătura emoțională pe care au avut-o scenele în care era nevoită să facă vrăji.

Virginia Rogin a vorbit despre experiența de la filmări
Virginia Rogin a vorbit despre experiența de la filmări

Virginia Rogin a vorbit despre un moment plin de încărcătură emoțională și spirituală, din timpul filmărilor pentru „Inimă de țigan”. Totul s-a petrecut în timp ce se filma o scenă în care personajul actriței, Mama Sulfina, făcea vrăji, în timpul nopții. Marcată de acest moment, ea chiar a ajuns să aibă coșmaruri, după ce filmările s-au încheiat.

„Era pe malul lacului, cu un foc de tabără. Noaptea, cu lună plină. Și spuneam niște vorbe, acolo, și puneam pe apă niște chestii, cu niște lumânări. Focul ală ardea în spate”, a povestit faimoasa actriță, despre scenea în care a jucat alături de Nicoleta Luciu. „Te luau fiorii, pe mine mă luau, care făceam asta! Bineînțeles, cucuveaua era acolo! ”, a mai spus Virginia Rogin. Iar încărcătura emoțională a acestei scene s-a făcut simțită și după filmări!

„În noaptea aia am avut numai coșmaruri”

Virginia Rogin a mărturisit că în noaptea aceea a avut numai coșmaruri, iar, în cele din urmă, a ajuns să vorbească chiar și cu preotul ei duhovnic.

„Îmi aduc aminte că în noaptea aia am avut numai coșmaruri. Visam numai diavoli, care veneau și râdeau de mine și făceau mișto de mine, de mine îmbrăcată în țigancă, așa. Îmi spuneau ceva nasol”, a povestit actrița, vorbind despre experiența din timpul filmărilor faimosului serial. În cele din urmă, Virginia Rogin a mers la duhovnicul ei, unde a vorbit despre ce i s-a întâmplat.

Preotul i-a spus că nu are nicio vină, și a ajutat-o să treacă peste acest moment. „Atunci mi-am dat seama că este adevărat, în sensul că atragi niște energii negative care există în univers, există în jurul nostru”, a mai spus actrița, vorbind despre experiența ei din timpul filmărilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net