Messi, record absolut pe Instagram! Postarea care a detronat celebrul ou cu 56 de milioane de aprecieri

Ultima actualizare:

Messi a stabilit un record absolut pe Instagram! Proaspătul campion mondial a reușit o performanță extraordinară pe rețelele de socializare. După succesul din finala de la CM 2022, una din postările argentinianului a dărâmat recordul deținut până acum de un ou. Da, o imagine cu un ou se află pe locul întâi la numărul de like-uri!

Messi, record absolut pe Instagram! Foto: colaj Click!
Messi, record absolut pe Instagram! Foto: colaj Click!

Messi, record pe Instagram

Al doilea cel mai urmărit sportiv din lume pe Instagram, după Cristiano Ronaldo, Lionel Messi a reușit să detroneze celebrul ou care avea peste 55 de milioane de aprecieri pe platforma de socializare.

Starul Argentinei a doborât recordul după ce a postat o serie de 10 imagini pe Instagram. Postarea jucătorului în vârstă de 35 de ani a devenit virală, iar de pe 20 decembrie este cea mai apreciată din istoria Instagram, conform Dailymail.

Un ou deținea recordul pentru cea mai apreciată postare din istoria Instagram. Fotografie fusese publicată în ianuarie 2019. Cu ajutorul milioanelor de fani pe care îi are, Leo a ajuns deja la 60 de milioane de aprecieri pentru postarea făcută după finala din Qatar. Totodată, cel mai bun jucător de la Cupa Mondială 2022 a depășit pragul de 400 milioane de urmăritori pe platforma de socializare.

Recordul pe Instagram era deținut de un ou

Recordul pentru „like-uri" pe Instagram a fost deținut anterior de Chris Godfrey, care a încărcat o fotografie cu un ou în ianuarie 2019.

Fotografia a primit 56,1 milioane de aprecieri. Totul a început ca o glumă, iar menirea oului era de a depăși cea mai apreciată postare de pe Instagram de la acea vreme, o poză cu fiica lui Kylie Jenner care avea 18,6 milioane de like-uri.

Messi e pe locul 2 la numărul de urmăritori de pe Instagram

Messi e depășit pe Instagram de Ronaldo
Messi e depășit pe Instagram de Ronaldo

Ronaldo este lider pe Instagram, cu un număr de 519 milioane de urmăritori. Luna trecută, portughezul a devenit prima persoană care a ajuns vreodată la 500 de milioane de urmăritori pe site-ul de socializare.

Messi se află pe locul secund, dar la peste 100 de milioane de urmăritori în spatele rivalului său. Cei doi sunt singurii sportivi din top 10.

Kylie Jenner, Selena Gomez, Dwayne Johnson, Ariana Grande, Kim Kardashian, Beyonce, Khloe Kardashian și Justin Bieber completează clasamentul primilor zece de pe Instagram.

Ce avere are Messi

Messi stă excepțional din punct de vedere financiar. Potrivit Forbes, starul Argentinei a obținut 75 de milioane de dolari din fotbal în ultimul an. Doar salariul său de la Paris Saint-Germain valorează 35 de milioane de dolari anual.

Câștigurile lui Messi în afara terenului, de 55 de milioane de dolari în ultimul an, sunt depășite doar de tenismenul Roger Federer și de superstarul NBA LeBron James.  Potrivit Celebrity Net Worth, averea lui Messi se ridică la 600 de milioane de dolari, 

Argentinianul și-a împlint visul

Messi, 35 de ani
Messi, 35 de ani

Leo Messi și-a îndeplinit cel mai mare vis din carieră, acela de a câștiga titlul mondial. Superstarul argentinian a înscris de două ori în jocul cu Franța de duminică, 18 decembrie, și a marcat și primul la loviturile de departajare. Argentina a devenit campioană mondială pentru a treia oară, după o finală dramatică, scor 4-3.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net