Drumul spectaculos pe care trebuie să-l parcurgi în toamna lui 2024. Peisajele taie respirația fiecărui șofer

Este unul dintre cele mai frumoase drumuri din țara noastră, iar pentru șoferii care ajung aici este mereu dificil să se concentreze asupra condusului, deoarece frumusețea locului le atrage mereu atenția. Acum, partea cea mai bună pentru românii care își doresc să viziteze acest drum este faptul că el a fost reabilitat cu puțin timp în urmă!

Mulți șoferi ajung pe DN74 / foto: Pixabay
Mulți șoferi ajung pe DN74 / foto: Pixabay

Este un drum de-a lungul căruia ajung mulți șoferi din țara noastră, în fiecare an. Însă spre deosebire de alte drumuri din țara noastră, acesta reușește să rămână un loc aparte, a cărui frumusețe reușește mereu să cucerească inimile tuturor celor conduc de-a lungul lui.

Mai precis, este vorba despre Drumul național 74 Brad – Abrud, iar vestea cea mai bună pentru românii care își doresc să tranziteze acest loc special este faptul că el a fost renovat destul de recent!

Este unul dintre cele mai frumoase drumuri din România

Acest drum duce șoferii de-a lungul Pasului Buceș Vulcan și leagă Hunedoara de Alba. Iar datorită faptului că au fost efectuate lucrări de renovare nu cu mult timp în urmă, tranzitarea drumului este acum mult mai ușoară decât înainte.

Astfel, cei care ajung aici pot admira muntele, cât și pădurile din zonă, iar Pasul Buceș Vulcan se numără printre cele mai spectaculoase trasee din țara noastră, așa că nu vom regreta deloc faptul că îl vom putea admira.

A fost reabilitat recent

În plus, DN 74 oferă șoferilor și o priveliște incredibilă asupra muntelui Vulcan, acest vârf ajungând la o înălțime spectaculoasă. El este cu nu mai puțin de 500 de metri mai înalt față de trecătoarea de la Buceș, așa că turiștii nu îl pot rata!

Șoferii mai au oportunitatea de a o lua pe drumul modernizat de curând, chiar la poalele muntelui Vulcan, pentru a ajunge într-un loc cu priveliști care ne vor tăia respirația: Blăjeni. Această comună din Hunedoara ne pune la dispoziție un peisaj idilic, pe care cu siguranță că nu trebuie să îl ratăm în călătoriile noastre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net