Rețete
Pagina 71

În câte feluri poţi folosi dovleacul
Dovleacul e nelipsit din „colecţia” de toamnă-iarnă a reţetelor care se coc în bucătăriile vedetelor. Este sănătos, gustos şi poţi să faci din el de la plăcinte până la supe, salate şi tocăniţe. Încearcă-le şi tu!

Rețete de la cititori: Ardei umpluți cu carne de curcan
Albert Daniel - Bertoni ne învață să gătim ardei umpluți cu carne de curcan.

O reţetă gustoasă pe zi: Lemon curd cu mousse de ciocolată
Rețeta gustoasă de azi este lemon curd cu mousse de ciocolată.

Reţete de la cititori: Pizza cu bacon şi salam
Aluculesei Brînduşa ne-a trimis o rețetă gustoasă. Uite cum se prepară pizza cu bacon și salam.

O reţetă gustoasă pe zi: Budincă de conopidă cu piept de pui
Rețeta gustoasă de azi este budincă de conopidă cu piept de pui.

Eveniment Click! Poftă bună! Atelier Meniul Centenarului
Bucătăria cea plină de arome și culori este locul magic în care legumele, carnea, condimentele și poveștile se însoțesc, pentru a crea un adevărat spectacol culinar.

Reţete de la cititori: Coroniţă cu ciuperci (de post)
Violeta Postolache ne-a pregătit o reţetă tare gustoasă: Coroniţă cu ciuperci (de post).

O reţetă gustoasă pe zi: Broccoli gratinat cu cartofi natur
Reţeta gustoasă de azi este broccoli gratinat cu cartofi natur.

O reţetă gustoasă pe zi: Miniprăjituri cu gutui
Reţeta gustoasă de azi: miniprăjituri cu gutui.

Reţete de la cititori: Melba cu piersici
Aluculesei Brânduşa ne-a pregătit melba cu piersici.

Reţeta câştigătoare de la cititori: Crochete de pește cu 4 sosuri
Câştigătoarea noastră se numeşte Daniela Gospodariu. Ea va primi un wok de la Tefal.

«Fără fructe n-aş putea să trăiesc»
De ani de zile prezintă emisiuni de sănătate, intră în contact cu medici, nutriţionişti, şi află informaţii la care mulţi nu au acces. Simona Dragomir a realizat, pe parcurs, că multe dintre sfaturile specialiştilor le aplica şi ea, în familie, fără nici un efort.

O reţetă gustoasă pe zi: Ruladă cu ficăţei şi ciuperci
Reţeta gustoasă de azi este ruladă cu ficăţei şi ciuperci.

Reţete de la cititori: Pulpă de vită în sos
Daniela Andrei ne-a pregătit pulpă de vită în sos.

Reţete de la cititori: Coşuleţe de roşii cu ochiuri
Trică Maria Angelica ne-a pregătit coşuleţe de roşii cu ochiuri.

O reţetă gustoasă pe zi: Prăjitură cu piure de mere
Reţeta gustoasă de azi este prăjitură cu piure de mere.

Reţete de la cititori: Fursecuri cu nucă de cocos şi bezea
Aluculesei Brînduşa ne-a pregătit fursecuri cu nucă de cocos şi bezea.

O reţetă gustoasă pe zi: Tort cu mousse de căpșuni
Reţeta gustoasă de azi este tort cu mousse de căpşuni.

Reţeta câştigătoare de la cititori: «Un munte de tort»
Câştigătoarea noastră se numeşte Rebecca Mihaela Caragea. Ea ne-a pregătit un desert pe care l-a botezat: "un munte de tort". Rebecca va primi un aparat de vidat alimente.

Secretele sendvişurilor reușite
Sunt practice şi simplu de preparat, sunt bune la drum, când eşti pe fugă sau când pur şi simplu nu ai chef să găteşti. Mulţi spun că n-ar fi indicate celor care ţin la siluetă, însă un sendviş artist ne demonstrează că, dacă ştii să combini ingredientele, poţi obţine o masă echilibrată, sănătoasă, săţioasă şi fără prea multe calorii.

Eveniment „Atelier Meniul Centenarului”
Revista Click! Poftă bună! celebrează Centenarul printr-o ediție specială dedicată Marii Uniri. Numărul special din 16 noiembrie adună rețete din toate regiunile țării. Cu această ocazie vom organiza un eveniment cu demonstrații de gătit împreună cu cititorii și partenerii noștri.

Reţete de la cititori: Clătite cu brânză de vaci şi afine
Bianca Raluca Panazan ne-a pregătit clătite cu brânză de vaci şi afine.

O reţetă gustoasă pe zi: Prăjitură cu pere și cremă de cocos
Reţeta gustoasă de azi este prăjitură cu pere și cremă de cocos.

Reţete de la cititori: Ciorbă de perişoare
Mădălina Radu ne-a împărtăşit reteţe ei de ciorbă de perişoare.

O reţetă gustoasă pe zi: Tort cu nuci și ciocolată
Reţeta gustoasă de azi este tort cu nuci şi ciocolată.

O reţetă gustoasă pe zi: Vinete umplute cu carne
Ingrediente Vinete umplute cu carne:3 vinete, 500 g carne tocată, sare, piper, 2 căței usturoi, 1 ceapă, 800 g roșii, 200 g cașcaval, câteva fire de pătrunjel.