Rețete

Pagina 71
11hjhg jpeg
În câte feluri poţi folosi dovleacul
Dovleacul e nelipsit din „colecţia” de toamnă-iarnă a reţetelor care se coc în bucătăriile vedetelor. Este sănătos, gustos şi poţi să faci din el de la plăcinte până la supe, salate şi tocăniţe. Încearcă-le şi tu!
ardei umpluti cu carne de curcan 0 jpeg
Rețete de la cititori: Ardei umpluți cu carne de curcan
Albert Daniel - Bertoni ne învață să gătim ardei umpluți cu carne de curcan.
lemon curd jpeg
O reţetă gustoasă pe zi: Lemon curd cu mousse de ciocolată
Rețeta gustoasă de azi este lemon curd cu mousse de ciocolată.
piyya bella 1 jpeg
Reţete de la cititori: Pizza cu bacon şi salam
Aluculesei Brînduşa ne-a trimis o rețetă gustoasă. Uite cum se prepară pizza cu bacon și salam.
budinca conopida si pui jpeg
O reţetă gustoasă pe zi: Budincă de conopidă cu piept de pui
Rețeta gustoasă de azi este budincă de conopidă cu piept de pui.
atelier meniul centenarului 0 jpeg
Eveniment Click! Poftă bună! Atelier Meniul Centenarului
Bucătăria cea plină de arome și culori este locul magic în care legumele, carnea, condimentele și poveștile se însoțesc, pentru a crea un adevărat spectacol culinar.
coronita cu ciuperci 0 jpeg
Reţete de la cititori: Coroniţă cu ciuperci (de post)
Violeta Postolache ne-a pregătit o reţetă tare gustoasă: Coroniţă cu ciuperci (de post).
broccoli gratinat jpeg
O reţetă gustoasă pe zi: Broccoli gratinat cu cartofi natur
Reţeta gustoasă de azi este broccoli gratinat cu cartofi natur.
miniprajituri gutuie   123rf 0 jpeg
O reţetă gustoasă pe zi: Miniprăjituri cu gutui
Reţeta gustoasă de azi: miniprăjituri cu gutui.
melba cu piersici jpeg
Reţete de la cititori: Melba cu piersici
Aluculesei Brânduşa ne-a pregătit melba cu piersici.
45767200 257522551626042 6668195563244093440 n jpeg
Reţeta câştigătoare de la cititori: Crochete de pește cu 4 sosuri
Câştigătoarea noastră se numeşte Daniela Gospodariu. Ea va primi un wok de la Tefal.
11 buca 5  2col img 2984 jpeg
«Fără fructe n-aş putea să trăiesc»
De ani de zile prezintă emisiuni de sănătate, intră în contact cu medici, nutriţionişti, şi află informaţii la care mulţi nu au acces. Simona Dragomir a realizat, pe parcurs, că multe dintre sfaturile specialiştilor le aplica şi ea, în familie, fără nici un efort.
untitled jpeg
O reţetă gustoasă pe zi: Ruladă cu ficăţei şi ciuperci
Reţeta gustoasă de azi este ruladă cu ficăţei şi ciuperci.
chec zebra jpeg
Reţete de la cititori: Chec zebră
Adina Radu ne-a pregătit chec zebră.
pulpa de vita in sos jpeg
Reţete de la cititori: Pulpă de vită în sos
Daniela Andrei ne-a pregătit pulpă de vită în sos.
profimedia 0368328397 jpeg
O reţetă gustoasă pe zi: Vinete gratinate
Reţeta gustoasă de azi: vinete gratinate.
profimedia 0014115460 1 jpeg
O reţetă gustoasă pe zi: Tartă cu pere
Reţeta gustoasă de azi este tară cu pere.
cosulete de rosii cu ochiuri jpeg
Reţete de la cititori: Coşuleţe de roşii cu ochiuri
Trică Maria Angelica ne-a pregătit coşuleţe de roşii cu ochiuri.
profimedia 0174169225 jpeg
O reţetă gustoasă pe zi: Prăjitură cu piure de mere
Reţeta gustoasă de azi este prăjitură cu piure de mere.
fursecuri cu nuca de cocos si bezea jpeg
Reţete de la cititori: Fursecuri cu nucă de cocos şi bezea
Aluculesei Brînduşa ne-a pregătit fursecuri cu nucă de cocos şi bezea.
profimedia 0014112330 jpeg
O reţetă gustoasă pe zi: Tort cu mousse de căpșuni
Reţeta gustoasă de azi este tort cu mousse de căpşuni.
un munte de tort jpeg
Reţeta câştigătoare de la cititori: «Un munte de tort»
Câştigătoarea noastră se numeşte Rebecca Mihaela Caragea. Ea ne-a pregătit un desert pe care l-a botezat: "un munte de tort". Rebecca va primi un aparat de vidat alimente.
profimedia 0014113862 jpeg
O reţetă gustoasă pe zi: Mere coapte cu bezea
Reţeta gustoasă de azi: mere coapte cu bezea.
15 s 7  1col foto 123rf 42639732 l jpeg
Secretele sendvişurilor reușite
Sunt practice şi simplu de preparat, sunt bune la drum, când eşti pe fugă sau când pur şi simplu nu ai chef să găteşti. Mulţi spun că n-ar fi indicate celor care ţin la siluetă, însă un sendviş artist ne demonstrează că, dacă ştii să combini ingredientele, poţi obţine o masă echilibrată, sănătoasă, săţioasă şi fără prea multe calorii.
click pofta buna centenar jpeg
Eveniment „Atelier Meniul Centenarului”
Revista Click! Poftă bună! celebrează Centenarul printr-o ediție specială dedicată Marii Uniri. Numărul special din 16 noiembrie adună rețete din toate regiunile țării. Cu această ocazie vom organiza un eveniment cu demonstrații de gătit împreună cu cititorii și partenerii noștri.
clatite cu branza de vaciafine si green sugar jpeg
Reţete de la cititori: Clătite cu brânză de vaci şi afine
Bianca Raluca Panazan ne-a pregătit clătite cu brânză de vaci şi afine.
profimedia 0174023083 jpeg
O reţetă gustoasă pe zi: Prăjitură cu pere și cremă de cocos
Reţeta gustoasă de azi este prăjitură cu pere și cremă de cocos.
ciorba de perisoare  jpeg
Reţete de la cititori: Ciorbă de perişoare
Mădălina Radu ne-a împărtăşit reteţe ei de ciorbă de perişoare.
profimedia 0102179579 jpeg
O reţetă gustoasă pe zi: Tort cu nuci și ciocolată
Reţeta gustoasă de azi este tort cu nuci şi ciocolată.
profimedia 0173950482 a jpeg
O reţetă gustoasă pe zi: Vinete umplute cu carne
Ingrediente Vinete umplute cu carne:3 vinete, 500 g carne tocată, sare, piper, 2 căței usturoi, 1 ceapă, 800 g roșii, 200 g cașcaval, câteva fire de pătrunjel.