Claudia Pătrăşcanu, «hot mama» în costum de baie! Cum s-a pozat în Turcia

Ultima actualizare:

Claudia Pătrăşcanu se bucură din plin de zilele însorite din Turcia, acolo unde se află în prezent în vacanță alături de cei doi copii ai săi, din mariajul cu Gabi Bădălău. Artista a plecat departe de scandalurile cu fostul partener, iar de curând a demonstrat că pacea și liniștea îi fac foarte bine! Iată ipostaza senzuală în care s-a pozat!

Claudia Pătrăşcanu a împărtășit și cu urmăritorii ei câteva imagini din vacanță, pozând recent și în costum de baie. La cei 43 de ani, artista pare că sfidează trecerea timpului, având în continuare silueta din adolescență!

Citește și: Claudia Pătrășcanu, amenințată cu bătaia de Gabi Bădălău: „Știi bine că iubita mea e smardoaică”

Claudia Pătrăşcanu, sexy mama în costum de baie!

Cântăreața s-a relaxat la piscina hotelului din Belek unde este cazată, într-un costum de baie de culoare neagră, format din două piese. Slipul decupat i-a pus acesteia în evidență forma fizică de invidiat, cu care se poate mândri din plin, după două nașteri!

Se pare că perioada de liniște, departe de toate scandalurile cu Gabi Bădălău, îi prind bine Claudiei, care se concentrează acum doar asupra sa și a celor doi băieței care au însoțit-o în vacanță.

Artista pare că a „înflorit”, iar zâmbetul ei apare tot mai des în imaginile alături de cei mici. Cântăreața le-a arătat și urmăritorilor ei primele imagini din vacanță, atunci când s-a filmat cu copiii ei de mână, bucurându-se din plin de aceste momente.

Citește și: Mama lui Bădălău a izgonit-o din casă pe Pătrășcanu cu copii cu tot: «Au fost momente de disperare»

Claudia Pătrășcanu și cei doi băieței, vacanță de vis în Turcia

Familia fericită a pozat împreună, iar cei trei au avut parte de multe activități distractive și timp de calitate petrecut unul în compania celuilalt. Claudia Pătrăşcanu și copiii ei au pornit către Turcia în urmă cu doar câteva zile, în data de 10 iunie, alegând drept destinație stațiunea Belek, la un hotel de 5 stele, acolo unde a mai fost cazată și în anii trecuți.

Claudia mărturisea recent că Turcia este una dintre țările ei preferate, legând-o foarte multe amintiri plăcute de orașul Istanbul în special. Cântăreața a ales să petreacă și Paștele acolo, însă atunci cei mici au rămas în grija lui Gabi Bădălău, fiind rândul lui să îi aibă pe băieței acasă de sărbători.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net