Incredibil! Andreea Bălan și George Burcea nu au finalizat divorțul. Continuă bătălia în instanță

Ultima actualizare:

Telenovela divorțului dintre Andreea Bălan (38 de ani) și George Burcea (33 de ani) are parte de un nou sezon, cu totul neașteptat. Separarea legală nu s-a încheiat, iar cei doi nu s-au înțeles încă în ceea ce privește custodia copiilor - Ella Maya (6 ani și jumătate) și Clara Maria (4 ani) - și pensia alimentară. Deși s-au despărțit de trei ani, procesele dintre cei doi nu se mai termină. Click! vă prezintă noutățile din acest caz, așa cum au fost relatate în emisiunea „Exclusiv VIP”, prezentată de Cristi Brancu la Prima TV.

Cristi Brancu a anunțat în emisiunea sa că divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea nu s-a terminat și a citat informații exclusive primite din surse judiciare și de la apropiații celor doi. Se pare că Andreea Bălan a cerut custodia exclusivă a celor două fetițe, invocând că George consumă droguri și a fost prins sub influența unor astfel de substanțe, dar instanța a refuzat-o, pe motiv că fapta a fost una ocazională. Apoi, cântăreața a cerut pensie alimentară din martie 2020, de când s-au despărțit, dar tatăl a fost absolvit de acesta, pentru că tribunalul a apreciat că mama lor a realizat venituri dintr-o reclamă filmată cu cele două fetițe. De asemenea, există și un al treilea proces între cei doi, care se referă al câinele lor, Jack. Burcea i-a adus fostei soții acuzații grave, de neglijare și rele tratamente față de Labradorul familiei. Conform acestuia, Andreea nu a vrut să-i înapoieze câinele artistului în momentul în care cei doi s-au despărțit, dar nici nu l-a îngrijit așa cum se cuvine. 

„Oricare dintre cei doi ar câștiga, copiii pierd”, explică mediatoarea Roxana Gabor Iliescu

„Andreea Bălan a cerut la divorț custodie exclusivă și pensie alimentară din martie 2020, de când ei s-au despărțit. Cântăreața a făcut apel, pentru că tribunalul apreciase că mama lor a făcut venituri din reclama cu cele două fetițe, iar tatăl a fost absolvit de pensie alimentară timp de doi ani. Acum el plătește o pensie alimentară de 500 de lei pe lună pentru doi copii”, se arată într-o declarație oferită de surse din apropierea celor doi pentru emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV. „De ce a cerut Andreea Bălan custodie exclusivă? Pentru că George Burcea a fost prins sub influența drogurilor. Se spune că actorul a primit o amendă de 16.000 de lei pe care o plătește eșalonat”, se arată într-o altă declarație oferită pentru aceeași sursă.

În emisiune a intervenit și Roxana Gabor Iliescu, jurnalist și terapeut-mediator: „Am auzit că Andreea Bălan a cerut decăderea din drepturi a tatălui și, în același timp, pensie alimentară”, a spus aceasta. „Asta este o primă decizie, cu siguranță Andreea a atacat. Poziția mea și ca mediator, și ca mamă are legătură mai mult cu interesul copiilor, care este acela ca părinții să găsească o modalitate să discute, și nu în instanță”.  

„Oricare dintre ei doi ar câștiga, copilul pierde. Chiar astăzi am avut o terapie cu un copil dintr-un cuplu care a divorțat și acesta mi-a spus așa: «Timp de șase ani, cât părinții mei s-au certat în instanță, eu nu am mai avut nici mamă, nici tată». Interesul copiilor primează și este altul decât putem crede noi. Ca să înțelegi asta este suficient să asculți copii care au trecut printr-un astfel de divorț, să înțelegi că ceea ce își doresc ei este ca părinții să nu se mai certe, oricare ar fi soluția pe care ei o găsesc să nu se mai certe. Din păcate, tentația mamelor este aceea de a face dreptate copiilor, obligându-i pe tați să își facă datoria. Doar că dreptatea îi privează pe copii de dragostea părinților”, a mai spus Roxana.

Fetițele vorbesc de două ori pe săptămână cu tatăl lor

George le-a prezentat-o fetițelor sale pe actuala iubită, Viviana Sposub / foto: arhiva personală
George le-a prezentat-o fetițelor sale pe actuala iubită, Viviana Sposub / foto: arhiva personală

„Cele două fetițe vorbesc în fiecare săptămână, de două ori pe săptămână, cu tatăl lor, prin aplicațiile existente, el fiind plecat (în America, n.r.). Așadar, nu se îngrădește dreptul la comunicare cu tatăl. Din sursele Andreei, ea nu mai are nici un resentiment, doar că ar vrea ca instanța să lămurescă lucrurile în legătură cu custodia exclusivă. Așadar, copiii pot crește alături de tatăl lor, pentru că e impotant pentru copii, după cum spun sursele din familie”, a mai spus Cristi Brancu.

Și Roxana Iliescu a adăugat: „Este extrem de greu să i se ia dreptul tatălui la custodie comună. Legea europeană a fost pusă mai repede în aplicare... Nu mai există custodie exclusivă, decât dacă demostrezi că celălalt părinte este internat în spital și nu mai poate să judece. Înțeleg fricile Andreei, dar pot să îi spun că nu e chiar așa de sumbră acea custodie comună”.

Avocatul Adrian Cuculis: „Din punctul meu de vedere este o decizie ilegală”

De asemenea, și un avocat s-a pronunțat în acest caz, pentru emisiunea „Exclusiv VIP”. „Singura situație pe care aș putea să o am în vedere atunci când instanța decide să nu acorde pensie de întreținere, vechea pensie alimentară, este atunci când copilul dobândește vârsta majoratului și își câștigă singur propriile mijloace. Lucrul acesta se poate întâmpla și înainte, doar că sunt situații extrem de rare. Este clar că în momentul în care ai pus copilul să aibe o reprezentare în fața instanței a faptului că nu o să mai primească pensie alimentară, el nici nu se putea gândi teoretic la momentul la care a fost adus în acele reclame că acest lucru l-ar putea duce la amputarea pensiei pe care o primea de la părintele de care era despărțit”, a explicat avocatul Adrian Cuculis, pentru aceeași emisiune.

„Mi se pare o chestiune mai mult decât abuzivă. Copilul poate să primească pensie alimentară chiar până la vârsta majoratului, chiar și ulterior, dacă urmează cursurile unei intituții, fie și private, atâta vreme cât nu lucrează. Este clar că, după vârsta majoratului, dacă lucrează, își pierde acest drept. Însă atâta vreme cât a făcut asta în mod inconștient, pentru că pur și simplu a fost dus copilul pentru a beneficia mai degrabă unul dintre părinți de o anumită imagine, din punctul meu de vedere este o decizie ilegală”, a mai spus avocatul. 

„Ce înseamnă custodie exclusivă? El (George Burcea, n.r.) își poate vizita oricând copiii, poate vorbi oricând cu ei, are acces la ei, dar nu are acces la decizii în legătură cu școala, cu plecarea în străinătate și alte decizii”, a explicat Cristian Brancu. „Andreea a cerut custodie exclusivă, pentru ca George să poată avea program de vizitare, dar nu decizii în legătură cu școala sau cu plecarea fetițelor. Instanța a respins apelul cântăreței, întrucât s-a considerat că el consumă droguri doar ocazional, iar acest lucru nu înseamnă că el nu poate lua decizii”, a explicat o altă sursa citată în emisiune.

Cristi Brancu: „Divorțul nu s-a pronunțat încă”

Apoi Cristi Brancu a spus: „Divorțul încă nu s-a pronunțat, s-a depus recurs” și a citat și declarația oferită de George, pentru fanatik.ro: „Da, astăzi a venit decizia și este una pozitivă, așa cum mă așteptam. Divorțul este din culpă comună, iar custodia copiilor nu este exclusivă, așa cum cealaltă parte a cerut, ci comună, dar bineînâeles cu domiciliul la mamă, așa cum este normal”. În acest moment George Burcea are parte de mari realizări în cariera de actor, datorită serialului „Wednesday” în care îl interpretează pe șoferul familie Addams. Producția poate fi urmărită și în România, pe Netflix, și are o audiență impresionantă. Datorită acestui succes, George se află în această perioadă în SUA, alături de iubita lui, Viviana Sposub, și încercă să-și facă un drum în cinematografia de la Hollywood

Istoria relației dintre Andreea Bălan și George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea au format un cuplu timp de cinci ani / foto: arhiva personală
Andreea Bălan și George Burcea au format un cuplu timp de cinci ani / foto: arhiva personală

Andreea Bălan și George Burcea s-au cuplat în 2014, la filmările unui videoclip de-al său. Cei doi s-au căsătorit trei ani mai târziu, în 2017, într-o vacanță petrecută în California (America), după ce a venit pe lume primul lor copil, Ella Maya (născut la 9 octombrie 2016). Au avut parte atunci de o ceremonie formală, într-un cadru restrâns, pe o plajă. Adevărata nuntă s-a petrecut după nașterea celei de-a doua fetițe, Clara Maria, care a venit pe lume la 4 martie 2019. Andreea și George au făcut cununia civilă la 15 septembrie 2019, iar nași le-au fost actrița Monica Davidescu și actorul-cântăreț Aurelian Temișan. Din păcate, la scurt timp după acest eveniment, în martie 2020, cei doi au anunțat că divorțează.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net