Maria Dragomiroiu dezvăluie un ritual secret! „Ceva inedit pentru cei care mă iubesc”

Maria Dragomiroiu a împărtășit un moment superb alături de fanii ei. „Ceva inedit pentru cei care mă iubesc”, a scris îndrăgita artistă pe Facebook. În vârstă de 67 de ani, celebra cântăreață a postat un videoclip în care oferă o demonstrație a modului în care are grijă de părul ei atât de lăudat. Ritualul e într-adevar special, iar imaginile sunt pe măsură.

image
Maria Dragomiroiu dezvăluie un ritual secret! Foto: colaj Facebook

Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez”, a dezvăluit recent pentru Click! doamna cântecului popular românesc. Vedeta preciza că părul nu se aruncă oriunde, ci chiar în grădina sa. Ai mai multe detalii AICI.

Citește și: Maria Dragomiroiu, imagini din adolescenţă. Cât de frumoasă era la 17 ani

Ei bine, Maria Dragomiroiu s-a hotărât să publice imagini din ritualul ei atât de fascinant. Celebra cântăreață a pus un clip pe pagina de Facebook în care dezvăluie un pic din tainele acestui obicei.

Cunoscută pentru vocea sa inconfundabilă, dar şi pentru părul ei lung și superb, îndrăgita artistă le-a arătat recent fanilor săi ce face cu firele de păr rămase după ce se tunde. Momentul inedit e acompaniat de o cântare superbă oferită de doamna cântecului popular românesc.

Maria Dragomiroiu, moment memorabil pentru fanii ei!

Nu rata: Maria Dragomiroiu, într-o formă de zile mari! Se mișcă de zici că are 20 de ani

Maria Dragomiroiu investeşte timp preţios pentru a-și păstra părul său exemplar. Deşi acesta măsoară aproximativ un metru, vedeta preferă să se aranjeze singură. Ea nu merge la coafor și nu-l aruncă în chiuvetă. Cântăreața a explicat de unde vine acest ritual și de ce îl consideră unul despre iubire. 

Vezi și: Maria Dragomiroiu, în cosum de baie, la plajă, în Miami! Imagini demențiale!

De ce nu-și aruncă Maria Dragomiroiu părul în chiuvetă sau în toaletă? „Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire!”

Nu aplic nici un tratament pentru păr. Doar iubirea! Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă, cum fac alţii, din păcate.

Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire! Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie? Mă simt bine când este spălat, mă simt admirată!

Citește și: Maria Dragomiroiu, despre pozele sexy la Ocean! „Ce dacă m-am dezbrăcat?”

Cum să arunc părul meu la gunoi? Îl strâng, îl fac păpuşele mici,  îl duc acasă şi o dată la o lună, îl tai pe iarbă. Părul nu se degradează foarte repede, degeaba l-aş arunca pentru că îl ia vântul, îl tai mărunt, am această plăcere, să tai acele păpuşele din părul meu cu foarfeca mărunt şi îl arunc în grădină, prin iarbă, oriunde, să fie în aer liber”, a dezvăluit Maria Dragomiroiu într-un interviu pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Anamaria Prodan png
Protest in Iran FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg