Nuțulică, fiul lui Nuțu Cămătaru, primit acasă cu lacrimi și lăutari! Ce s-a întâmplat, de fapt.

Ion Nuțu Balint, fiul celebrului Nuțu Cămătaru, a fost, recent, protagonistul unei nunți intens mediatizate. Mereu cu zâmbetul pe buze și fericit, Nuțulică, așa cum i se mai spune, a avut parte în viață și de momente mai puțin bune.

În imaginile ajunse publice, de la nunta acestuia, la finalul lunii iunie 2022, se distinge cum nuntașii se pregăteau de marea petrecere organizată la salonul de fițe al clanului Bădălău, din Bolintin-Vale, alaiul fiind strâns, inițial, într-o curte.

Ei bine, elementele distinctive ale aceleiași curți se mai regăsesc și în alt clip, disponibil pe You Tube, în centrul momentului surprins fiind tot Nuțulică, în 2019, însă. Tot cu lăutari, tot cu emoții și cu un „comitet de primire” pe măsură.

La închisoare pentru tentativă de oor

Curtea este chiar cea a casei din cartierul bucureștean Ferentari, a tatălui acestuia, Nuțu Cămătaru și, în 2019, familia se reunise pentru a-i face o primire fastuoasă lui Nuțulică, după eliberarea din penitenciar. Acesta ajunsese în spatele gratiilor, după ce fusese implicat într-un episod violent.

În 2015, fiul lui Nuțu Cămătaru se preda Poliției Capitalei pentru a executa o pedeapsă cu închisoarea pentru tentativă de omor. Acesta era căutat de autorități de 5 ani!

Citește și: Fiul lui Nuţu Cămătaru, condamnat definitiv pentru tentativă de omor

Evenimentul care generat întreaga situație s-a petrecut în 2010, când a fost emis mandat pe numele acestuia, verdictul magistraților fiind dat în 2013. Astfel, ce s-a întâmplat, de fapt?

Într-o noapte, din 2010, mai multe grupuri petreceau în faimosul club „Million Dollars”, din zona Piața Muncii, din București. Locul era frecventat de persoane fioroase și de maneliști celebri, în acel moment fiind prezent și Adrian Minune și Florin Salam.

Adi Minune și Salam au fost martori

Unul dintre bărbații aflați în club, Marian Nacă, fost bodyguard la Million Dollars, a salutat clienții de la mai multe mese. În apropierea grupului lui Nuțulică, ar fi intrat într-o dispută verbală cu alt bărbat de care s-a ciocnit accidental. Conflictul s-a încheiat când fostul bodyguard a fost „cuțitat” în baia femeilor, unde însoțise două cliente.

Anchetatorii au stabilit că unul dintre cei care ar fi înjunghiat victima ar fi fost chiar fiul lui Nuțu Cămătaru. Într-un dosar desprins din cel principal, Adi Minune și Florin Salam au fost cercetați pentru mărturie mincinoasă sau favorizarea infractorului.

Citește și: Nuțu Cămătaru, invitat de seamă la nunta lui Salam! Soția Claudia, apariție răvășitoare

Din fericire, episodul neplăcut a trecut, fiecare dintre cei implicați achitându-și „datoriile”, iar nunta lui Nuțulică și a Adei, mama copilului său, probabil că a vindecat total „rănile” trecutului.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net